Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Öppettider
  Mån - Fre: 10-19
  Lördag: 10-16
  Söndag: Stängt

  Utlämning och VVS- och reservavdelningen
  Måndag-fredag: 10-18
  Lördag: 10-16
  Söndag: Stängt

  Kontakt
  Telefon: 031- 726 55 00
  Mail: goteborg@golvpoolen.se
  Frej Jonsson-huset Victor Hasselblads gata 11 421 31 Västra Frölunda

  Hitta hit
  Golvpoolen i Göteborg ligger i Högsbo industriområde nära Sisjön och Högsbo 421. Med bil tar du dig hit antingen från Söderleden eller Dag Hammarskjöldsleden. Följ skyltar mot Högsbo industriområde/Högsbro N och kör in på Victor Hasselblads gata. Golvpoolen ligger i Frej Jonssonhuset på vänster sida sett från Söderleden. Det finns ett stort antal parkeringsplatser utanför butiken och ett trevligt fik i entrén. 


  Med buss
  Tag buss 82 eller 758 till Amalia Jönssons gata. Hållplatsen ligger ett stenkast från butiken.

  Frej Jonsson är nu Golvpoolen Göteborg

  FREJ JONSSON + GOLVPOOLEN = SANT

  Med 50 års erfaranhet i ryggen tar Frej Jonsson ett stort kliv framåt och i Golvpoolens regi serveras nu inte bara Nordens största badrumsutställning utan också ett av Sveriges största sortiment av golv samt ett lika stort utbud av kakel och klinker. Fortfarande med samma serviceanda och kunniga personal. Varmt välkommen säger vi. Det är värt besöket!

  Allt till ditt badrum från branschens främsta

  Hos Frej Jonsson/Golvpoolen i Göteborg hittar du Nordens största badrumsutställning med stora showrooms och ett brett produktutbud från några av branschens främsta varumärken inom badrumsmöbler och inredning från Dansani, IFÖ, INR, Macro, Nordhem, Svedbergs, Vedum, Arredo, Tapwell, FM Mattson, Mora, Gustavsberg, Damixa, Primy, Hansgrohe mfl. Hos oss kan de visa upp det mesta ur sitt sortiment. Dessutom har vi samlat det bästa av det mesta från ledande varumärken inom textil, inredningsdetaljer, wellness och annat som hör badrummet till från bland andra Ferm Living, Hübsch, Himla, Mette Ditmer, Bloomingville, Iris Hantverk, LA Bruket, Terrible Twins, Vakinme och många fler.

  I vår stora butik finns kort sagt finns allt du behöver oavsett om du ska renovera ditt badrum eller bara göra en snabbinsats för att fräscha till och förändra. Tveka inte att fråga oss om tips och råd. Vi skulle vilja påstå att badrum är lite av vår specialitet.

  Till badrum

   

   

  Golv till alla rum

  Här hittar du ditt nya drömgolv! Vi har ett stort utbud av allt från vackra trägolv och stilrena parkettgolv till laminatgolv, vinylgolv, fiskbensparkett, klinkers samt linoleum från välkända märken så som från Tarkett, Forbo, Kährs, Pergo, Junckers, Rappgo och Nordic Floor. Vi lovar att du hittar ett golv som faller dig i smaken hos oss!

  Kom in och inspireras av alla golvmöjligheter och nyanser. Vill du traska hem med ditt nya golv direkt har vi ett brett sortiment på lager som du kan få med dig hem redan idag. Fråga oss så hjälper dig gärna med att välja golvtyp och de tillbehör du behöver när du ska lägga golvet.

  Till golv

  1000 plattor kakel och klinker

  Vi kan stoltsera med ett stort utbud av kakel och klinker från en rad olika leverantörer i olika färger och former. Vi har drygt 1000 plattor till ditt förfogande. I butiken hittar du en härlig uställning med inspiration och idéer så det räcker och blir över. Det sägs att det är så svårt att välja kakel för att det finns så mycket fint. Men lugn, ta din tid. Och vi hjälper dig såklart.

  Här hittar du kakel, klinker och mosaik samt även klinker med marockanskt tema i fina färger och mönster. Välj det du gillar till badrummet såväl som till köket eller hallen. När du hittar en kakel eller klinkerplatta som du tycker om kan du låna hem den för att se hur plattorna passar.

  Till kakel & klinker