Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Golv, Kakel & Klinker Golvpoolen Göteborg

Öppettider
Mån - Fre: 10-19
Lördag: 10-15
Söndag: Stängt

OBS! Reservdelsbutiken har upphört

 

Information till alla våra kunder!

Beställ via vår e-handel och kommunicera med våra duktiga kollegor på kundtjänst eller ta kontakt med några av våra säljare i din närmsta butik. Ni får hjälp med era produktval och övriga frågor. Vi hjälper även till med att plocka ihop era ordrar samt leverans av dem.

Kontakt
Telefon: 031-726 55 00 (OBS! Kan ej svara på frågor rörande webbshopen)
Mail: goteborg@golvpoolen.se
Frej Jonsson-huset Victor Hasselblads gata 11 421 31 Västra Frölunda

Hitta hit
Golvpoolen i Göteborg ligger i Högsbo industriområde nära Sisjön och Högsbo 421. Med bil tar du dig hit antingen från Söderleden eller Dag Hammarskjöldsleden. Följ skyltar mot Högsbo industriområde/Högsbro N och kör in på Victor Hasselblads gata. Golvpoolen ligger i Frej Jonssonhuset på vänster sida sett från Söderleden. Det finns ett stort antal parkeringsplatser utanför butiken och ett trevligt fik i entrén. 


Med buss
Tag buss 82 eller 758 till Amalia Jönssons gata. Hållplatsen ligger ett stenkast från butiken.

Frej Jonsson är nu Golvpoolen Göteborg

FREJ JONSSON + GOLVPOOLEN = SANT

Med 50 års erfaranhet i ryggen tar Frej Jonsson ett stort kliv framåt och i Golvpoolens regi serveras nu inte bara Nordens största badrumsutställning utan också ett av Sveriges största sortiment av golv samt ett lika stort utbud av kakel och klinker. Fortfarande med samma serviceanda och kunniga personal. Varmt välkommen säger vi. Det är värt besöket!

Allt till ditt badrum från branschens främsta

Hos Frej Jonsson/Golvpoolen i Göteborg hittar du Nordens största badrumsutställning med stora showrooms och ett brett produktutbud från några av branschens främsta varumärken inom badrumsmöbler och inredning från Dansani, IFÖ, INR, Macro, Nordhem, Svedbergs, Vedum, Arredo, Tapwell, FM Mattson, Mora, Gustavsberg, Damixa, Primy, Hansgrohe mfl. Hos oss kan de visa upp det mesta ur sitt sortiment. 

I vår stora butik finns kort sagt finns allt du behöver oavsett om du ska renovera ditt badrum eller bara göra en snabbinsats för att fräscha till och förändra. Tveka inte att fråga oss om tips och råd. Vi skulle vilja påstå att badrum är lite av vår specialitet.

Till badrum

 

 

Golv till alla rum

Här hittar du ditt nya drömgolv! Vi har ett stort utbud av allt från vackra trägolv och stilrena parkettgolv till laminatgolv, vinylgolv, fiskbensparkett, klinkers samt linoleum från välkända märken så som från Tarkett, Forbo, Kährs, Pergo, Junckers, Rappgo och Nordic Floor. Vi lovar att du hittar ett golv som faller dig i smaken hos oss!

Kom in och inspireras av alla golvmöjligheter och nyanser. Vill du traska hem med ditt nya golv direkt har vi ett brett sortiment på lager som du kan få med dig hem redan idag. Fråga oss så hjälper dig gärna med att välja golvtyp och de tillbehör du behöver när du ska lägga golvet.

Till golv

1000 plattor kakel och klinker

Vi kan stoltsera med ett stort utbud av kakel och klinker från en rad olika leverantörer i olika färger och former. Vi har drygt 1000 plattor till ditt förfogande. I butiken hittar du en härlig uställning med inspiration och idéer så det räcker och blir över. Det sägs att det är så svårt att välja kakel för att det finns så mycket fint. Men lugn, ta din tid. Och vi hjälper dig såklart.

Här hittar du kakel, klinker och mosaik samt även klinker med marockanskt tema i fina färger och mönster. Välj det du gillar till badrummet såväl som till köket eller hallen. När du hittar en kakel eller klinkerplatta som du tycker om kan du låna hem den för att se hur plattorna passar.

Till kakel & klinker