Beställ produkter hos oss

 

Beställ gratis varuprover

 

Leverans - så här levereras dina varor

 

Reklamation

Köpinformation Golvpoolen

Denna köpinformation utgör inte villkor för att handla på http://www.golvpoolen.se. Fullständiga köpvillkor finns här.

Företagsinformation

Golvpoolen
Organisationsnummer: 556245-2994

21237 Malmö
http://www.golvpoolen.se

Handla på

http://www.golvpoolen.se

Golvpoolen säljer både till företag och privatpersoner. Hos oss beställer du tryggt och enkelt via http://www.golvpoolen.se. Om du skulle ändra dig kan du också ändra din beställning eller göra en avbeställning. Alla produkter som säljs hos oss är anpassade för den svenska marknaden.

Kundservice

Vi är ett kundvänligt företag och är mycket måna att om du ska vara nöjd och känna dig trygg med att handla hos oss. Kundtjänst hjälper dig med eventuella frågor som berör vårt utbud eller ditt köp hos oss, inga extra avgifter debiteras vid eventuell telefonkontakt. Om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer alltid vi försöka lösa det tillsammans med dig på bästa sätt. Om ett kundärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer Golvpoolen följa nämndens beslut.

Priser och betalning

Priser på http://www.golvpoolen.se visas inklusive moms. Golvpoolen använder Klarna (Klarna AB, organisationsnummer 556737-0431) som mellanhand för hantering av betalningar. Fakturabetalning är förvalt betalningsalternativ, du kan även välja delbetalning med Klarna konto, Klarna kortbetalning (VISA & Mastercard) samt Klarna direktbetalning via din bank.

Mer information och villkor om betalning finns avsnitt §5. Betalning i köpvillkoren.

Leveranstid

Produkter levereras direkt till den adress du uppgivit vid beställning i samarbete med logistikpartners. Golvpoolen skickar beställningar under helgfria vardagar. För din trygghet erbjuder vi dig möjlighet att spåra försändelser med vissa fraktalternativ.

Hempaket

Levereras till tomtgräns/lägenhetsport inom 2-5 helgfria vardagar i samarbete med Schenker. Leverans sker under dagtid.

Fri leverans

Golvpoolen erbjuder fri leverans oavsett vad du beställer.

Mer information och villkor om leverans finns under avsnitt §7. Leverans i köpvillkoren.

Alltid 14 dagars ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt (gäller ej företag) hos Golvpoolen. Tiden räknas från det att du mottagit beställda produkter. Observera att produkterna skall vara i väsentligen oförändrat skick för att ångerrätten ska gälla. Om du vill utnyttja din ångerrätt bör du kontakta oss via e-post på: kundtjanst@golvpoolen.se eller på telefonnummer: 010-4927200.

30 dagars öppet köp

Öppet köp erbjuds i 30 dagar från det att produkten levererats till dig. Under den period då öppet köp gäller, återköper Golvpoolen produkter till det värde som du betalt för produkterna.

Mer information och villkor om ångerrätten & öppet köp finns under avsnitt §8. Ångerrätt och återköp i köpvillkoren.

Reklamation

Hos Golvpoolen har du som privatperson alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamationsrätten gäller ursprungligt fel och ger dig som kund fri retur till oss. Näringsidkare skall påtala eventuella fel i en produkt inom 10 dagar från leverans. Om du upptäcker ett fel i en produkt som du köpt av oss så skall du höra av dig snarast möjligt på e-post: kundtjanst@golvpoolen.se eller via telefon: 010-4927200.

Handla tryggt med garanti

Vissa produkter omfattas av garanti utöver reklamationsvillkoren.
Mer information och villkor om reklamationer och garanti finns under avsnitt §9. Reklamation och garanti i köpvillkoren.

Rabatter

Visas antingen som en kod du fyller i inne på kassasidan eller så dras den av automatiskt. Villkor för rabatten står alltid tydligt på rabattvillkoret. Vid en retur dras rabatten av på den varan ni returnerar.

Returer

Vid retur av produkter eller material till Golvpoolen skall produkterna emballeras på sådant sätt att de är skyddade vid transport. Vi rekommenderar att du förpackar produkter på samma sätt som när de levererades till dig och att du använder ett spårbart fraktsätt vid returen.

Retur med förbetald returfraktsedel

För att returnera produkter med den förbetalda returfraktsedeln skall du kontakta Golvpoolen. Returfraktsedelen kostar Från 100kr (Bestäms av den verkliga returkostnaden) inklusive moms (med undantag för retur på grund av en godkänd reklamation).

Mer information och villkor om returer finns under avsnitt §10. Returer i köpvillkoren.

Säkerhet

När du använder siten och våra tjänster kommer vi behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Varuprover

Det är möjligt att beställa varuprover på en del av sortimentet. Produkter där man kan beställa varuprover på, har en knapp för detta. Du kan endast beställa ett varuprov av varje produkt. Totalt så kan du beställa fem kostnadsfria varuprover av olika produkter.