Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  49%

  Tvättställsblandare FM Mattsson Siljan Tvättställsblandare FM Mattsson Siljan utan Bottenventil

  1 recensioner

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 2 050 kr

  Du sparar 1 011 kr

  1 039 kr

  Delbetala från 22 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Tvättställsblandare FM Mattsson Siljan 8350 i krom är en ettgreppsblandare med minimalistiska och rundade former. Den moderna designen gör att blandaren passar in i de flesta badrum. Tvättställsblandaren FM Mattsson Siljan finns att köpa i olika utförande, med eller utan bottenventil.

  Läs mer
  Mjuka, följsamma linjer och spegelblanka ytor. Vi har strävat efter renhet, enkelhet och funktion. Vi har fokuserat extra mycket på designen och vinnlagt oss om att med hjälp av återkommande former skapa en tydlig familjekänsla. Stor eller liten? Med Siljan vill vi erbjuda produkter som passar för alla, oavsett smak och storlek på boende. En stor liten nyhet är Siljan tvättställsblandare Mini, en blandare speciellt utformad för små bostäder, små badrum eller små händer. Du väljer! Självklart får du samma höga kvalitet, bara i lite mindre format.

  Övrigt
  - EcoSafe® blandare.
  - Kallstartsfunktion.
  - Mjukstängande med keramisk avstängning.
  - Inbyggd, lätt omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr.
  - Strålsamlare med Eco Flow 6 l/min vid 3 bar.
  - Med Soft PEX®-rör.
  - Håltagning: Ø34-37 mm.

  5 års Tryckgaranti
  Du slipper smällar och tryckstötar i rören tack vare vår världsunika mjukstängningsteknik. Det garanterar vi. Vi åtar oss att åtgärda eventuella fel om blandarens stängningstid inte är minst 0,2 sekunder. Garantin gäller alla FM Mattssons engreppsblandare med mjukstängningsfunktion. Blandaren skall vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med boverkets byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel som uppkommit genom orenheter i vattnet.

  Ecosafe
  Konceptet EcoSafe bygger på miljömedvetenhet i alla led, från minskad miljöbelastning i fabrik och materialval till energismarta funktioner som ger en miljövänlig och återvinningsbar slutprodukt.

  Eco flow
  Eco Flow heter FM Mattssons enkla och smarta lösning för att spara ytterligare på vattnet. Eco Flow är en flödesreglerare som reglerar vattenflödet i ettgreppsblandare och duschar. Blandarna fungerar precis som vanligt men är begränsade till 6 l/min för tvättställsblandare och 9 l/min för köksblandare vid 3 bar tryck. Ett enkelt sätt att spara vatten, energi och pengar.

  Ecoplus
  Eco plus innebär att du måste göra ett aktivt val för att få ett högre flöde. I 9000E serien finns en Eco plus-knapp på säkerhetsblandarens flödes-ratt, och på ettgrepps-blandaren måste spaken passera ett motstånd för att få fullt flöde. Detta ger ytterligare en vattenbesparing eftersom brukaren måste göra ett aktivt val för att få fullt flöde.

  Cold start
  När du öppnar kranen med spaken rakt fram kommer endast kallvatten och inte blandat varmt och kallt som på en traditionell kran. Det gör att du minskar varmvattenförbrukningen men behåller komforten.

  Soft closing
  En funktion som gör att kranen stängs med en anings fördröjning. Du slipper smällar i rören vilket på sikt ökar livslängden på både kran och rör.

  Installation
  Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

  Rengöring
  För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

  Dokument

  Användarrecensioner (1)

  S
  Tack för din feedback

  Sten G R S 26 sep 2018

  Utmärkt funktion. Snygg design

  Egenskaper

  Varumärke FM Mattsson
  Art.Nr. 8350-0000
  Serie Siljan
  Typ Tvättställsblandare
  Färg Krom
  Höjd 169 mm
  Bottenventil Nej
  Piputsprång 115 mm
  Grepp Ettgreppsblandare
  Svängbar Pip Nej
  Anslutning Vatten Ø10 mm
  Funktion Ecosafe, Eco Flow, Eco Plus, Cold Start, Soft Closing
  Utförande Utan Bottenventil
  RSK-nr 8235543
  EAN-nr 7391887236778

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
  Serie
  Typ
  Färg
  Höjd
  Piputsprång
  Anslutning Vatten
  Funktion
  1 039 kr
  2 050 kr
  Siljan
  Tvättställsblandare
  Krom
  169 mm
  115 mm
  Ø10 mm
  Ecosafe, Eco Flow, Eco Plus, Cold Start, Soft Closing
  1 475 kr
  1 960 kr
  Touch Me
  tvättställsblandare
  Krom
  162 mm
  111 mm
  -
  -
  Visa Produkt
  1 589 kr
  1 676 kr
  Level
  -
  -
  134 mm
  121 mm
  Ø10 mm
  -
  Visa Produkt
  1 885 kr
  2 095 kr
  Stream STO
  -
  Krom
  152 mm
  115 mm
  Ø10 mm
  -
  Visa Produkt
  3 506 kr
  6 075 kr
  Axor
  Tvättställsblandare
  Krom
  225 mm
  112 mm
  G 3/8
  EcoSmart, Air Power, Quick Clean, ComfortZone 90
  Visa Produkt