010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Tvättställsblandare Mora MMIX B6 Care

Tvättställsblandare Mora MMIX B6 Care
Tvättställsblandare Mora MMIX B6 Care
Tvättställsblandare Mora MMIX B6 Care
Tvättställsblandare Mora MMIX B6 Care
Tvättställsblandare Mora MMIX B6 Care
20%
Just nu!
Kampanj

Installation - vi hjälper dig!

Vi erbjuder installation av denna produkt, fyll i ditt postnummer för att få ett pris.

Välj tillval

  • Bottenventil?

Rek. pris 2 920 kr
2 336 kr

Delbetala från  195 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

Tvättställsblandare Mora MMIX B6 Care är en elegant blandare med Care-spak för extra greppvänlighet som kombinerar en formskön och ergonomisk design med en energieffektiv insida. Designen präglas av en smeksamt böljande geometri och förmedlar en tidlös och sammanhängande stil över hela serien. Moras unika miljökoncept EcoSafe™ ligger till grund för utvecklingsarbetet och bidrar till låg energiförbrukning och långsiktig miljöhänsyn.
Övrigt
- ESS (energisparsystem)
- EcoSafe
- Easy-Open
- Mjukstängning med keramisk tätning
- Omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr
- Flexibla anslutningsrör i metallomspunnen Soft PEX®
- Godkänd av reumatikerförbundet
- Lead Free (blyfri)
- Hålmått Ø28-37 mm
- Svängbar pip 110°

EcoSafe
Moras tanke med EcoSafe är att alltid försöka se till helheten. Annars kan det bli så att de gör bra saker för miljön i ena änden, för att sedan tappa mark i den andra. De har fått samla allerfarenhet, kompetens och engagemang de kan uppbringa på företaget. Tillsammans har de gått igenom allt från energi- och vattensparteknik i sina produkter, till transporter och energiförbrukningen i fabriken. Det största bidraget till en hållbar miljö görs ändå av kunderna som varje dag använder Moras kranar och duschar med energisparsystemen Mora ESS samt Mora Eco och på så sätt tar bort det onödiga slöseriet med varmvatten.

ESS funktion
Med spaken i läget rakt fram kommer alltid kallt vatten. De flesta av oss tycker att det är enklast att öppna och stänga i detta läge. Nästa gång du skall tappa vatten startar du från kallt och slösar därmed inte med varmvatten. Detta gör att man vid korta tappningar undviker att dra upp varmvatten i rören som sedan står och kallnar till ingen nytta. Inblandningen av varmvatten sker först när spaken vrids till vänster om centrumlinjen. Här måste man ”tänka” varmvatten och aktivt vrida spaken åt vänster för att få varmvatten. Det slentrianmässiga slöseriet med varmvatten existerar inte med Mora ESS.

Soft Closing
Mjukstängning gör att kranen stängs med en anings fördröjning. Du slipper smällar och tryckstötar i rören, vilket även ökar livslängden på både kran och rörinstallation.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeMora
Art.Nr.733090.CA
SerieMMIX
TypTvättställsblandare
FärgKrom
Höjd142 mm
BottenventilNej
Piputsprång115 mm
GreppEttgreppsblandare
Svängbar PipJa
Anslutning VattenØ10 mm
FunktionEco, ESS
RSK-nr8318154
EAN-nr7391887232596