Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  49%

  Tvättställsblandare Mora Rexx B5 Krom, Med Push-Downventil

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 4 030 kr

  Du sparar 1 976 kr

  2 054 kr

  Delbetala från 43 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Tvättställsblandare Mora Rexx B5 är en ettgreppsblandare med cylindriska former samt minimalistisk och modern design. Blandaren är utrustad med kallstart vilket innebär att det alltid kommer kallt vatten när du öppnar spaken i rakt läge, detta för att spara på energi- och varmvatten. Tvättställsblandaren Mora Rexx B5 finns att köpa med eller utan bottenventil samt i olika färger.

  Läs mer
  Mora Rexx är essensen av skandinavisk design och funktionalitet. Serien är minimalistisk och med enkelheten i fokus. Dess precision är dess innovation. När tradition och hantverk samsas med moderna tillverkningsmetoder och inspirerande formgivning, blir resultatet Mora Rexx. Här i form av en vacker tvättställsblandare med inbyggd smart funktionalitet.

  Övrigt
  - Keramisk tätning.
  - Hålmått Ø32-37 mm.
  - Omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr.
  - Flexibla anslutningsrör i metallomspunnen Soft PEX®.
  - ECO (Energi- och vattenbesparande strålsamlare 8,4 l/min).

  Mora ESS
  Med spaken i läget rakt fram kommer alltid kallt vatten. De flesta av oss tycker att det är enklast att öppna och stänga i detta läge. Nästa gång du skall tappa vatten startar du från kallt och slösar därmed inte med varmvatten. Detta gör att man vid korta tappningar undviker att dra upp varmvatten i rören som sedan står och kallnar till ingen nytta. Inblandningen av varmvatten sker först när spaken vrids till vänster om centrumlinjen. Här måste man ”tänka” varmvatten och aktivt vrida spaken åt vänster för att få varmvatten. Det slentrianmässiga slöseriet med varmvatten existerar inte med Mora ESS.

  Installation
  Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

  Rengöring
  För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Mora
  Art.Nr. 707160
  Serie Rexx
  Typ Tvättställsblandare
  Färg Krom
  Höjd 165 mm
  Bottenventil Ja, Push-Open
  Piputsprång 100 mm
  Grepp Ettgreppsblandare
  Svängbar Pip Nej
  Anslutning Vatten G 3/8
  Funktion ESS
  RSK-nr 8344428
  EAN-nr 7391887220319

  Tillbehör du kan behöva