Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Duschdörr Hafa Infinity

Krom, Bredd: 900 mm

Duschdörr Hafa Infinity
Duschdörr Hafa Infinity
Duschdörr Hafa Infinity
Duschdörr Hafa Infinity
Duschdörr Hafa Infinity
Se priset!
3 428 kr

Delbetala från  157 kr/mån

Förväntas åter i lager 2023-03-06 
 - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.

Beskrivning

Duschdörr Hafa Infinity är en exklusiv duschdörr med smäckra beslag och en elegant handtagslösning. De stora glasytorna ger ett luftigt intryck och skapar en härlig rymd i badrummet. Dörren kan vikas in mot väggen när de inte används och ger därigenom möjlighet att skapa en lyxig dusch även i ett litet badrum.
Dörren är vändbar så du kan välja vilken vägg den skall installeras på. Duschdörren kan kombineras med andra dörrar och väggar i Infinity-serien. Tänk på att Infinity saknar tätningslister som standard så ett korrekt golvfall blir extra viktig. Magnetlist ingår.

Fullhöjd 2000 mm och med 8 mm härdat klart säkerhetsglas.

Rengöring
För att underlätta rengöringen av duschdörrar och duschväggar har duscharna stora släta ytor och profiler utan djupa skåror. Missfärgningar tas bort med citron eller vinsyra; skölj noga efteråt. Kalkfläckar tas bort med 50 grader varm hushållsättika: gnid in, låt verka, skölj bort. Upprepa om fläckarna är svåra. Fettfläckar tas bort med rödsprit. Använd inte rengöringsmedel som är etsande, syrahaltiga eller slipande eftersom det kan ge bestående skador på ytan.

En liten men viktig detalj
Ett riktigt bra badrum ska ge känslan av kvalitet och trygghet. Hafas produkter är tillverkade av material och ingående komponenter av högsta kvalitet, därför ger Hafa dig alltid 5 års garanti på alla sina badrumsprodukter.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeHafa
Art.Nr.1451035
Storlek900x2000 mm
Bredd888 mm
Höjd2000 mm
ProfilKrom
HandtagHål med dekorring
SerieInfinity
FärgKrom
GlastypKlarglas
PlaceringHörn
Vikt37,4 kg
StällbarNej
HängningVändbar
MaterialHärdat säkerhetsglas
FormRak
TypDuschdörr
Glastjocklek8 mm
RSK-nr7302905
EAN-nr7330027120744