Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Duschhörn Hafa Igloo Pro ST

Profil: Aluminium, Dörr: Frostat glas/Vägg: Frostat glas, Rak Dörr 985 + Fast Vägg 685

Duschhörn Hafa Igloo Pro ST
Duschhörn Hafa Igloo Pro ST
Duschhörn Hafa Igloo Pro ST
Duschhörn Hafa Igloo Pro ST
Duschhörn Hafa Igloo Pro ST
Se priset!
5 629 kr

Delbetala från  118 kr/mån

Lagervara 
 - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans
  -  
Fri frakt

Beskrivning

Duschhörn Hafa Igloo Pro ST är ett snabbmonterat duschhörn med limbara profiler i aluminium. Duschen består av en svängbar rak duschdörr och en fast duschvägg. Duschstången som hjälper till att stärka upp duschväggen kan monteras på tre sätt: mot vägg, mot tak, eller i vinkel mot samma vägg som duschväggen monteras. Enkel att installera och justera för en person med Hafa's InstaQuick™. Den svängbara duschdörren är tillverkad av 6 mm härdat säkerhetsglas medan den raka, fasta duschväggen är tillverkad av 8 mm härdat säkerhetsglas. Duschhörnet är vändbart så du kan välja om duschdörren ska vara till höger eller vänster. Duschdörren kan monteras med 12 mm utanpåliggande rör (cc 35 mm) men den fasta duschväggen behöver då kompletteras med förlängningsprofil. Handtag och släplist ingår.
OBS! Storleken väljs enligt mått A och B, där B är den fasta väggen och A dörren, se skissbild ovan.

Rengöring
Skrapa av duschväggar och golv med en gummiskrapa varje gång du duschat så håller du rent och fräscht. Det är också viktigt att rummet har god ventilation. Använd t.ex. en badrumsfläkt för att förhindra att det bildas kondens och mögelsvamp. Gör rent ofta och använd vanliga rengörningsmedel. Undvik att använda stålull eller grön fibersvamp och var försiktig med saltsyra, svavelsyra och kaustiksoda. Lösningsmedel som aceton, förtunningsmedel eller trikoretylen är också skadligt vid rengörning.

En liten men viktig detalj
Ett riktigt bra badrum ska ge känslan av kvalitet och trygghet. Hafas produkter är tillverkade av material och ingående komponenter av högsta kvalitet, därför ger Hafa dig alltid 5 års garanti på alla sina badrumsprodukter. Läs mer

Dokument

Egenskaper

VarumärkeHafa
Art.Nr.1450535
Storlek985x685 mm
Höjd2000 mm
ProfilAluminium
SerieIgloo Pro
UtförandeFrostat glas
FärgAluminium
GlastypFrostat glas
PlaceringHörn
MaterialHärdat säkerhetsglas
Mått1000 (A) x 700 (B) mm
FormRak
TypDuschhörn
RSK-nr7378983
EAN-nr7330027106205