Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Duschvägg INR Linc 20 Orginal

775x2000, mm, Mattborstade Profiler

Duschvägg INR Linc 20 Orginal
Duschvägg INR Linc 20 Orginal
Se priset!
5 380 kr

Delbetala från  113 kr/mån

Lagervara 
 - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt

Beskrivning

Duschvägg INR Linc 20 Original är en funktionell skärmvägg i 6 mm glas med utbytbar tätningslist.
Svensktillverkade LINC Original är en duschserie i 6 mm härdat säkerhetsglas som skapar möjligheter för alla utrymmen. Serien ger dig nästan obegränsade valmöjligheter med många olika typer av glas och med det vändbara, patenterade lyftgångjärnet för extra smart funktion.

LINC har utbytbara tätningslister och magnetlister som standard vilket minimerar vattenstänk. Kombinera gärna med den smarta förvaringslösningen PILE som integreras direkt i väggprofilen. Montera duschen på traditionellt vis eller borrfritt med SAFE-FIX utan att bryta tätskiktet. Sist men inte minst: LINC är Svanenmärkt och kan återvinnas i sin helhet. Ett extra hållbart alternativ som låter dig sova riktigt gott om natten.

Övrigt
- Finns i de fasta måtten 675, 775, 875, 975 x 1000 mm
- Höjd 2000 mm ovankant profil.
- Stag bygger 35 mm ovanför profil.
- Mått avser vägg till framkant glas.
- Modellen är vändbar.
- Utrymme för rörgenomföring i väggprofil upp till 35 mm.
- Tätningslist ingår.
- Kan monteras med SAFE-FIX limkit
- Svensktillverkad med 15 års garanti

OBS! När duschförvaring INR Pile beställs som tillval drar du av 100 mm från det ena dörrmåttet. Exempel: Om du önskar en 900x900-duschhörna tillsammans med Pile, beställer du en duschhörna med måtten 900x800 mm.

Rengöring
Glasytan, sedd i ett mikroskop, innehåller en massa små porer som kan samla på sig smuts, tvålrester och avlagringar med tiden, i synnerhet om du bor i ett område med hög kalkhalt i vattnet. Så vill du behålla den fina glansen i glaset, är det värt att vårda den då och då. Det effektivaste och det mest miljövänliga sättet att hålla duschen ren och fin är att efter varje dusch dra med en gummiskrapa eller torka av med en mjuk trasa. Därmed undviker du onödiga kalkavlagringar. Mot ingrodd smuts rekommenderas för ändamålet avsedda rengöringsmedel som kan köpas i dagligvaruhandeln. Läs igenom instruktionerna före du använder det, för att vara säker på att medlet fungerar att använda på just dina ytskikt.

Tänk på att svampar och rengöringspasta med slipmedel kan repa såväl glas som metall. Tänk också på att vara extra försiktig vid mönstrade eller frostade glas. Testa alltid först på en liten yta om du är osäker. Även hushållsättika (max 12%) är effektiv mot kalkfläckar. Gnid in, låt verka, skölj av med rent vatten och torka torrt med en mjuk trasa eller frottéhandduk.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeINR
Art.Nr.520002980
Storlek775x2000 mm
Bredd775 mm
Höjd2000 mm
ProfilMattborstade Anodiserad Aluminium
SerieLinc
GlastypKlarglas
PlaceringHörn
Justerbar768-782 mm
YtbehandlingIngen
HängningVändbar
MaterialHärdat Säkerhetsglas
FormRak
TypDuschvägg
Glastjocklek6 mm
EAN-nr7392102037842