Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Handdusch Hansgrohe PuraVida 150 3jet

Vit/Krom

Handdusch Hansgrohe PuraVida 150 3jet
Handdusch Hansgrohe PuraVida 150 3jet
Handdusch Hansgrohe PuraVida 150 3jet
Handdusch Hansgrohe PuraVida 150 3jet
Handdusch Hansgrohe PuraVida 150 3jet
Handdusch Hansgrohe PuraVida 150 3jet
2 549 kr

Delbetala från  117 kr/mån

Beställningsvara 
 - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
  -  
Fri frakt

Beskrivning

Handdusch Hansgrohe PuraVida 150 3jet har väldigt mjuka former samt modern design och är fylld med funktioner. Duschmunstycket som mäter Ø150 mm och är utrustad med tre olika stråltyper erbjuder en härlig duschupplevelse varje gång du kliver in i duschen. Tack vare Select-knappen skiftar du mellan stråltyperna med ett enkelt knapptryck. Duschmunstycket är utrustad med antikalksystemet Quick Clean och handduschen är utrustad med energi- och vattenbesparande funktionen AirPower. Finns att köpa i olika färger.
Komplettera med duschslang, duschhållare och duschblandare för att få ett komplett duschset.

Övrigt
- Ljudklass: I.
- Flödesklass: B.
- Utsköljbar smutsfilter.
- Stråltyp: RainAir, CaresseAir, mix.
- Lämpad för genomflödesvärmare.
- Med innanpåliggande vattenslangar.
- Handdusch med konstruktion i två skal.
- Maximal flödesmängd (vid 3 bar): 16 l/minut.
- Bekväm stråltypsomställning med Select-knapp.

Hansgrohe Select
Mjuka droppar eller uppfriskande massage? Med ett klick växlar du stråltyp och du får en ännu skönare duschupplevelse. Det är den komfortabla användarfilosofin, som ligger bakom vår Select-knapp. Med den lanserade Hansgrohe, som en av de första i branschen, knapptryckningen i badrummet.

AirPower
AirPower vatten med tillsatt luftstråle. Hansgrohes enastående duschteknologi. Vattnet blandas med luft och släpps i fylliga droppar som ger känslan av en riktig regnskur. Det är lätt att alternera mellan ett behagligt lätt sommarregn och en kraftfull, koncentrerad massagestråle. Tack vare AirPower används vattnet optimalt.

Quick Clean
Beroende på vattnets hårdhet kan kalkrester bli problematiska och påverka duschfunktionerna. Med Quick Clean är det enkelt att gnugga bort kalkresterna från de flexibla silikonnopporna. Alla Hansgrohes duschar har Quick Clean kalkskydd.

Rengöring
För att rengöra din Hansgrohe produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

Egenskaper

VarumärkeHansgrohe
Art.Nr.28557400
FärgVit/Krom
FunktionAirPower, QuickClean, Select
MaterialPlast
SeriePuraVida
DuschanslutningG 1/2
TypHanddusch
Duschhuvud150 mm
RSK-nr8376727
EAN-nr4011097618197