Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|
Takduschset Tapwell ARM5300-160

Takduschset Tapwell
ARM5300-160
Mattsvart

11 957 kr

Se priset!

Färg: Mattsvart
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt
Takduschpaket Tapwell ARM5300-160 med tryckbalanserad termostat och omkastare i vred. Duschröret ovanför väggfästet går att kapa efter önskad duschhöjd. 160cc. Kombineras med blandarfäste.
Varumärke

Beskrivning

Takduschpaket Tapwell ARM5300-160 med tryckbalanserad termostat och omkastare i vred. Duschröret ovanför väggfästet går att kapa efter önskad duschhöjd. 160cc. Kombineras med blandarfäste.
När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Installation
Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässing- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton. Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra patineringsprocessen kan börja även innan produkten är på plats. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.9426674
FärgMattsvart
CC-mått160 mm
UtloppUppåt och Nedåt
TakduschJa
HandduschJa
BlandareJa
MaterialMässing
SerieARM
TypKomplett takdusch
Duschhuvud253 mm
MonteringFör vägg
EAN-nr7340188834015