Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Takduschset Tapwell BOX7368 Classic Edition 2 för Inbyggnad

Borstad Black Chrome

Takduschset Tapwell BOX7368 Classic Edition 2 för Inbyggnad
Takduschset Tapwell BOX7368 Classic Edition 2 för Inbyggnad
Se priset!
22 626 kr
Förväntas åter i lager 2022-08-18 
 - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.

Beskrivning

Takduschset Tapwell BOX7368 Classic Edition 2 för Inbyggnad är ett komplett inbyggnadspaket med tryckbalanserad termostat, handdusch, taksil och inbyggnadsbox.
OBS! Beställ 3 st Anslutningsrör Tapwell Box (8553584) för koppling till både takdusch och handdusch, detta finns i rätt antal som tillval.

När det gäller Tapwells armaturer finns det också några ord att säga om materialvalen, den funktionella kvalitén och designen: Tapwell lägger all tillverkning i Italien, som är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och deras förmåga att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Installation
Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering.

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

OBS! Mässings- och kopparytor är handpolerade på fabriken. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton (se exempel på bild ovan). Detta ser ut som en form av mörka fläckar där fukt har hittats. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra patineringsprocessen kan börja även innan produkten är på plats.

Egenskaper

VarumärkeTapwell
Art.Nr.9422816
FärgBorstad Black Chrome
TakduschJa
HandduschJa
BlandareJa
MaterialMässing
SerieBox
TypTakduschset
Duschhuvud250 mm
MonteringFör inbyggnad
Längd Slang1,5 m
TermostatJa
EAN-nr7340188814499