Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Handdukstork Pax Positiv Rak

BxH: 530x1000 mm

Handdukstork Pax Positiv Rak
Handdukstork Pax Positiv Rak
Handdukstork Pax Positiv Rak
Handdukstork Pax Positiv Rak
Se priset!
2 635 kr

Delbetala från  121 kr/mån

Beställningsvara 
 - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
  -  
Fri frakt

Beskrivning

Handdukstork Positiv Rak är en bred och allsidig tork från Pax. Med varierande avstånd mellan rören trängs inte handdukarna med varandra och gör det enkelt att få loss just din handduk. Torken kan antingen anslutas elektriskt eller som en del av befintligt radiatorsystem (ej VVC). Angiven watt avser effekten med elpatron. Arbetstryck för vattenansluten tork: 10 bar.
Till elanslutna torkar kan du komplettera din tork med en elpatron utrustad med Pax Momento II. Med Pax Momento II är din handdukstork i drift endast när du har behov av den. På så sätt minskar du enkelt dina elkostnader utan att behöva dra ner på vardagslyxen. Du kan ställa in flera olika timer både direkt på torken via den inbyggda knappen eller med hjälp av appen Pax Wireless. Via appen kan du även styra effekten i flera olika steg. Det gör att du effektiviserar användandet av din handdukstork eftersom den då bara är i drift när du har behov av den.

Har du en Pax Calima badrumsfläkt i samma badrum som din handdukstork kan dessa parkopplas, då startar handdukstorken automatiskt när fläktens fuktsensor indikerar förhöjd nivå, exempelvis när du börjar duscha.

Bra att veta
Komplettera med en elpatron, radiatorventil eller båda. Ska handdukstorken fungera ihop med el så behöver du en elpatron, ska den fungera ihop med vatten behöver du en radiatorventil, för kombifunktionen så behöver du komplettera med båda.

OBS! All fast elinstallation ska utföras av behörig elinstallatör.

Egenskaper

VarumärkePAX
Art.Nr.24-4601
FärgRostfritt Stål
AnslutningVatten & El
Bredd530 mm
Höjd1000 mm
Anslutning VattenJa
Anslutning ElJa
SeriePositiv
Effekt125 W
StickproppJa
IP-KlassningIP44
Spänning230 V
MaterialStål
YtaBlank
TypHanddukstork
RSK-nr8684786
EAN-nr7391477446013