010 492 72 0007.00-22.00

Jämför (0)
  0
  0 kr
  4%

  Bottenventil Hansgrohe Push-open Krom

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 842 kr

  Du sparar 33 kr

  809 kr

  Delbetala från 17 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt

  Beskrivning

  Bottenventil Hansgrohe med push-open är tillverkad i mässing och är en tryckplugg för tvättställ med bräddavlopp/överfyllnadsskydd. Anslutningsstorlek G 1 1/4. Bottenventilen finns att köpa i olika färger.

  Läs mer
  Övrigt
  - Ljudklass: I.
  - Normalstråle.
  - Flödesklass: O.
  - ComfortZone 100.
  - Överhäng: 127 mm.
  - Flödesmängd 5 l/minut
  - Keramisk blandarsystem.
  - Temperaturbegränsning inställningsbar.

  Hansgrohe Select
  Mjuka droppar eller uppfriskande massage? Med ett klick växlar du stråltyp och du får en ännu skönare duschupplevelse. Det är den komfortabla användarfilosofin som ligger bakom vår Select-knapp.

  EcoSmart
  Hållbar användning av vatten- och energi genom reducering av vattenflödet. Genom en vanlig tvättställsblandare flyter det i genomsnitt cirka 13 liter vatten per minut. För alla Hansgrohe-blandare sänker EcoSmart vattenförbrukningen med upp till 60 procent till cirka 5 l/min.

  AirPower
  AirPower vatten med tillsatt luftstråle. Hansgrohes enastående duschteknologi. Vattnet blandas med luft och släpps i fylliga droppar som ger känslan av en riktig regnskur. Det är lätt att alternera mellan ett behagligt lätt sommarregn och en kraftfull, koncentrerad massagestråle. Tack vare AirPower används vattnet optimalt.

  Quick Clean
  Beroende på vattnets hårdhet kan kalkrester bli problematiska och påverka duschfunktionerna. Med Quick Clean är det enkelt att gnugga bort kalkresterna från de flexibla silikonnopporna. Alla Hansgrohes duschar har Quick Clean kalkskydd.

  Installation
  Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

  Rengöring
  För att rengöra din Hansgrohe produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Hansgrohe
  Art.Nr. 50100000
  Färg Krom
  Diameter 63 mm
  Typ Bottenventil
  Anslutning G 1 1/4
  RSK-nr 8572523
  EAN-nr 4011097369495

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
  Färg
  Typ
  809 kr
  842 kr
  Krom
  Bottenventil
  309 kr
  325 kr
  -
  Bottenventil
  Visa Produkt

  Andra som köpte Bottenventil Hansgrohe Push-open köpte också