010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr
4%

Bottenventil Hansgrohe Push-open Krom

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 842 kr

Du sparar 33 kr

809 kr

Delbetala från 17 kr/mån

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt

Beskrivning

Bottenventil Hansgrohe med push-open är tillverkad i mässing och är en tryckplugg för tvättställ med bräddavlopp/överfyllnadsskydd. Anslutningsstorlek G 1 1/4. Bottenventilen finns att köpa i olika färger.

Läs mer
Övrigt
- Ljudklass: I.
- Normalstråle.
- Flödesklass: O.
- ComfortZone 100.
- Överhäng: 127 mm.
- Flödesmängd 5 l/minut
- Keramisk blandarsystem.
- Temperaturbegränsning inställningsbar.

Hansgrohe Select
Mjuka droppar eller uppfriskande massage? Med ett klick växlar du stråltyp och du får en ännu skönare duschupplevelse. Det är den komfortabla användarfilosofin som ligger bakom vår Select-knapp.

EcoSmart
Hållbar användning av vatten- och energi genom reducering av vattenflödet. Genom en vanlig tvättställsblandare flyter det i genomsnitt cirka 13 liter vatten per minut. För alla Hansgrohe-blandare sänker EcoSmart vattenförbrukningen med upp till 60 procent till cirka 5 l/min.

AirPower
AirPower vatten med tillsatt luftstråle. Hansgrohes enastående duschteknologi. Vattnet blandas med luft och släpps i fylliga droppar som ger känslan av en riktig regnskur. Det är lätt att alternera mellan ett behagligt lätt sommarregn och en kraftfull, koncentrerad massagestråle. Tack vare AirPower används vattnet optimalt.

Quick Clean
Beroende på vattnets hårdhet kan kalkrester bli problematiska och påverka duschfunktionerna. Med Quick Clean är det enkelt att gnugga bort kalkresterna från de flexibla silikonnopporna. Alla Hansgrohes duschar har Quick Clean kalkskydd.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra din Hansgrohe produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Hansgrohe
Art.Nr. 50100000
Färg Krom
Diameter 63 mm
Typ Bottenventil
Anslutning G 1 1/4
RSK-nr 8572523
EAN-nr 4011097369495

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
Färg
Diameter
809 kr
842 kr
Krom
63 mm

Andra som köpte Bottenventil Hansgrohe Push-open köpte också