Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Vinylgolv Pergo Rigid Click 2.0 Otra Pro Soft Grey Oak

Vinylgolv Pergo Rigid Click 2.0 Otra Pro Soft Grey Oak
Vinylgolv Pergo Rigid Click 2.0 Otra Pro Soft Grey Oak
Vinylgolv Pergo Rigid Click 2.0 Otra Pro Soft Grey Oak
Vinylgolv Pergo Rigid Click 2.0 Otra Pro Soft Grey Oak
Se priset!
419 kr/m²

Lägsta totalpris  888,28 kr

Lagervara 
 - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans
  -  
Fri frakt

Beskrivning

Idag har många av oss en mycket aktiv livsstil, och därför har Pergos vinylgolv ett slitstarkt ytskikt. Det skyddar golvet mot fläckar och smuts. Pergo Vinyl är också helt vattentåligt. Det är lätt att underhålla och är mycket hygieniskt. Golvet är tunt vilket gör det till ett klokt val vid renoveringar. Det gamla golvet behöver inte alltid rivas ut. Dessutom är klicksystemet lätt att lägga, även där det är trångt och trixigt. Produkterna är dessutom helt fria från orto-ftalater vilket resulterar i en renare boendemiljö.
Med Rigid Click har Pergo lyckats kombinera skönhet med styrka. Det är lätt att bli lurad av Rigid Vinylgolv det både känns och ser ut som äkta trä och sten. Detaljrikedomen är imponerande, och det gäller även för variationerna i textur och färg.

Fördelar
- Pergo Rigid Click-golv klara det mesta. Kärnan är mycket slitstark och ytskiktet är hållbart, trots att vinylskiktet är mycket tunt.
- Rigid Click-golv är också helt vattentäta när de lagts. Ett vattentätt klicksystem? Check. Vattenavstötande vinyl? Check. Det betyder att du kan laga mat eller spilla utan att det gör något.
- Pergo Rigid Click kan läggas på nolltid, även på ojämna undergolv. Behovet av underarbete är nästan lika med noll, tack vare vinylmaterialets styrka och den smidiga klickmonteringen.
- Alla Rigid Click-golv tillverkas i vår särskilt höga kvalitetsnivå Pro, vilket betyder att det är extra slitstarkt och har 25 års garanti (hemmiljö).

Kollektionen Otra pro är riktigt fin och den passar i alla slags utrymmen. Det som utmärker denna serie är den naturtrogna designen. Det är nästan så att man kan känna träfibrerna och kvistarna på riktigt.

Dokument

Egenskaper

VarumärkePergo
Art.Nr.444483
Mönster1-Stav
Längd1251 mm
Bredd189 mm
SerieOtra Pro Rigid Click 2.0
Tjocklek5 mm
Antal2,128 m2/frp
Antal9 st/frp
FogUniclicTM
Tål GolvvärmeJa
AntistatiskJa
ImitationEk
TypVinylgolv
FärgGrå
NyansLjust
MaterialVinyl
EAN-nr5400818918293