Kährs Como Ek Mattlack 3-stav - Parkettgolv

Rek. pris 550,00 kr /m2
Spara 45%

299,00 kr /m2 Du sparar 251,00 kr /m2

Kampanjen slutar onsdag 28 februari 2018
= 1 pkt
Gratis varuprov

Kährs Ek Como är en mattlackad 3-stav parkett med ekens naturliga färger, små variationer. Kährs Como är slipbart tre till fyra gånger under sin livslängd, vilket gör att Kährs Como är ett mycket populärt val i familjevillor där man har höga krav på hållbarheten. Kährs Como är behandlat med en mattlack som får golvet att kännas obehandlat och skönt att gå på barfota. Mattlack är lika lätt att underhålla och rengöra som vanlig lack. Golvet läggs enkelt tack vare sin hållbara Woodloc 5S fog.

Läs mer

Kährs Como Ek Mattlack 3-stav är ett mattlackat trägolv som innehåller måttliga variationer av ekens naturliga färgvariationer. Kährs Como innehåller även måttligt med kvistar och har en tjocklek på 15 mm och är slipbart 3-4 gånger under sin livslängd. Kährs Como har en färgförändring som gör att golvet får en gulare ljusbrun färg.

Kährs Como ingår i European Natural Collection som är en serie golv som ger en rustik känsla och miljö. Det mångfasetterade kontinentala, det livliga, bredden av Europa med alla sina länder och befolkningar; den kraftfulla, dominerande eken.

Kährs trägolv från serien Orginal med tjocklek 15 mm har en 30 års garanti. Dessa trägolv tillverkas enligt Kährs patenterade lamellparketteknik. De är Kährs bredaste trägolvssortiment och är världskänt för sin höga kvalité och stora mångsidighet. 

Artikelnummer 153N38EK09GW0
Varumärke Kährs
Antal m²/förp 2.91
Bredd (mm) 200
Längd (mm) 2423
Enhet
Leveranstid 2 - 5 dagar
EAN 7393969031103 
Antal kg/förp 23.72
Fog Woodloc 5S
Träslag Ek
Mönster 3-stav
Sortering Town
Tjocklek (mm) 15
Kollektion Europe Naturals Collection
Ytbehandling Mattlackad
Kährs Undergolv och golvvärme (PDF) Kahrs_Subfloors_UnderfloorHeating_SE.pdf
Kährs Underhållsguide (PDF) Kahrs_Skotsel.pdf
Kahrs Reparationshandbok (PDF) Kahrs_Reparationshandbok.pdf
Kährs Läggningsanvisning Woodloc5S (PDF) Kahrs_installation_guide_w5s_se.pdf
Skriv en recension av den här produkten

Andra tittade även på

Andra köpte även