010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Aktuella Kampanjer & Erbjudanden

Här kan du ta del av våra aktuella onlinekampanjer och erbjudanden. Vi har något för alla, oavsett om du ska totalrenovera eller bara byta ut något litet där hemma. Välj nytt golv, kakel och klinker eller nya badrumsmöbler hos oss idag. Alltid till kanonpriser!

Beställ fraktfritt online hos oss på Golvpoolen.se.

P7GPsitewidesommarrea2228x920.jpg
P3_GP_golv_div_2228x250.jpg
Pergo-från-179-kr.jpg
Slitstarka golv från Pergo! Fynda laminatgolv och vinylgolv till förmånliga priser. Passar utmärkt i hem med mycket rörelse.
Tarkett-från-219-kr.jpg
Tarkett har allt du kan tänka dig inom golv. Välj och vraka bland hundratals laminatgolv, vinylgolv och trägolv.
Kährs-upp-till-48%-rabatt.jpg
Vackra trägolv från Kährs hittar du här till extra bra priser. Välj mellan olika träslag, ljust eller mörkt. Beställ ditt drömgolv idag!
Junckers-från-479-kr.jpg
Massiva trägolv och skeppsgolv av dansk design. Golven från Junckers kan du räkna med att de håller under många år. Ta en titt på våra erbjudanden!
Nordic-Floor-från-399-kr.jpg
Stiliga trägolv från Nordic Floor för alla hem. Designade och framtagna golv med Norden i fokus. Hitta din nya favorit här!
Upp-till-20%-rabatt-Rappgo.jpg
Vackra trägolv i olika träslag från Rappgo. Tillverkade från våra svenska skogar av högsta kvalitet. Gör ett klipp!
P3_GP_kakel_div_2228x250.jpg
ut30.jpg
Bricmate är specialister på kakel, klinker och mosaik. Spana in deras breda sortiment av tidlösa plattor och harmoniska färger.
italien297.jpg
Just nu har vi utvalt klinker från Italien till extra bra priser. Hitta din favoritplatta bland våra noggrant utvalda klinkerplattor.
fr99.jpg
Vit kakel går aldrig ur tiden. Passa på att köpa billigt kakel från oss på Golvpoolen till er renovering.
färgat.jpg
Bryt mönstret i badrummet med en fondvägg i härlig färg. Just nu har vi riktigt bra priser på färgat kakel!
P3_GP_badrum_div_2228x250.jpg
HansgroheUT54.jpg
Stor kampanj på hela vårt sortiment från Hansgrohe. Passa på att köpa kvalitativa blandare med innovativ VVS-teknik till riktigt förmånliga priser.
ut16.jpg
Säkra stilen i ditt badrum. Vackra badkar, handdukstorkar och mycket mer från Nordhem till extra bra priser!
ut32.jpg
Med Landskaps spabad kan du koppla av året runt, de högkvalitativa massagekaren är utveckalde för våra nordiska förhållanden. Passa på att fynda ett spabad lagom till semestern!
ut35bathlife.jpg
Bathlife har härliga duschar, badkar och även tvättställsskåp samt andra detaljer till badrummet. När det kommer till Bathlife så vill de erbjuda vackra och läckra badrumslösningar som lyfter badrummet.
strandksida.jpg
Strand Stainless har blandare för alla typer av badrum och kök. Oavsett om du letar efter en blandare med runda former och klassisk retrostil för badrummet med gammaldags stil eller en blandare med enkla linjer för det mer moderna, så finner du det i deras sortiment.
ut20.jpg
Dags att förnya badrummet? Just nu har vi upp till 20% rabatt på Hafa badrum. Inred med stil!
fr20.jpg
Lyxiga och skräddarsydda duschupplevelser med en enda produkt. Det är precis vad du får med GROHE. Just nu har vi kampanj på utvalda takduschar, duschset och badkarsblandare.
Iföfr51.jpg
Minst 20% rabatt på allt från Ifö. Renovera badrummet med inredning från en svensk klassiker.
norofr20.jpg
Noro har något för alla, vare sig du behöver ny möbel, blandare, takdusch eller ett badkar så har de garanterat något för just dig.