Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Aktuella Kampanjer & Erbjudanden

Här kan du ta del av våra aktuella onlinekampanjer och erbjudanden. Håll utkik efter dina favoriter, vi uppdaterar denna sidan löpande med spännande erbjudanden. Vi har något för alla, oavsett om du ska totalrenovera eller bara byta ut något litet där hemma. Välj nytt golv, kakel och klinker eller nya badrumsmöbler hos oss idag. Alltid till kanonpriser!

Beställ fraktfritt online hos oss på Golvpoolen.se.

P3GPkampanjdivhetadeals2228x250.jpg
Heta-deals-Nordic-Floor-Ek-Rustik-1-stav.jpg
NORDIC FLOOR EK VIT BLOND RUSTIK MATTLACKAD 1-STAV | Ett rustikt ljust parkettgolv som framhäver ekens naturliga detaljer. Ett prisvärt trägolv som passar utmärkt i nordiska hem.
Heta-deals-Arredo-duschhörn.jpg
DUSCHHÖRN ARREDO EMMA | Två duschdörrar ihop som bildar en hörnlösning. Helt perfekt för badrum på mindre yta, dörrarna är vikbara både inåt och utåt samtidigt som det finns möjlighet för rörgenomföring i profilerna.
Heta-deals-Handdukstork-Arredo-Illusion.jpg
HANDDUKSTORK ARREDO ILLUSION | Raka linjer och stilren detalj på väggen i badrummet. Denna snygga handdukstork finns i två olika längder att välja mellan. Det går bra att kombinera den längre modellen med den kortare på samma vägg.
P3_GP_golv_div_2228x250.jpg
P1GPbannersidagolv2228x720.jpg
Se vad resten av av våra kunder handlar för golv. Upptäck golvet för just ditt hem. Bläddra bland olika golvtyper, färger och stilar.
Kährs-Golvkampanj.jpg
Fynda trägolv och vinylgolv från klassiska Kährs. Ett vackert golv förtjänar ett vackert hem, upptäck skillnaden med Kährs.
Pergo-laminatgolv-och-vinylgolv-till-bra-priser.jpg
Hållbara golv för alla hem, perfekt för rum med mycket rörelse. Pergo golv tåler det mesta.
Tarkett-Golvkampanj.jpg
Tarkett har ett brett sortiment av golv, allt från väldigt mörka till väldigt ljusa nyanser. Välj fritt bland olika golvtyper och färger.
Nordic-Floor-Trägolvskampanj.jpg
Vi erbjuder alltid fina priser på trägolv på Golvpoolen. Är du behov av nytt parkettgolv kanske ett nytt och fräscht från Nordic Floor är något för dig. Skandinavisk design som passar alla hem.
P3_GP_kakel_div_2228x250.jpg
P1GPbannersidakakel2228x720.jpg
Hitta utsökt kakel & klinker som tar badrum och kök till nästa nivå. Se våra mest populära plattor bland våra privatkunder och proffs.
Italiensk-klinker-kampanj.jpg
Vi har massvis av italiensk klinker från olika tillverkare. Man kan knappast få det lyxigare eller stilrenare än vad man får med denna vackra klinker på både väggar och golv.
Marmor-kampanj.jpg
Natursten av högsta klass! På Golvpoolen har vi alltid bra priser på äkta marmor. Sätt en lyxig prägel på ditt hem.
Vitt-kakel-kampanj.jpg
Vitt kakel är tidlöst och kommer alltid vara ett självklart val på väggar i både kök och badrum. Ta del av våra schyssta priser inför kommande renovering.
P3_GP_badrum_div_2228x250.jpg
P1GPbannersidabad2228x720.jpg
Se våra toppsäljare inom badrum och välj det som passar ditt badrum bäst. Vi har allt för de mindre och större badrummen.
P9GPsitewidearredo2228x920.jpg

Lagerrensning på duschdörrar, duschväggar och duschhörn från Arredo. Hög kvalitet för ett litet pris, dessa duschlösningar är designade och utformade för att passa i alla typer av badrum. Gör ett fynd till din badrumsrenovering!

Bathlife.jpg
Dags för badrumsrenovering? Inred med billiga badrumsmöbler och tillbehör från Bathlife.
Landskap.jpg
Spabad för hela familjen hittar du här från Landskap. Ett spabad bäddar för mysiga utomhuskvällar och maximal avkoppling.
Hafa-Kampanjsida.jpg
Inred med försklassig inredning och tillbehör från Hafa inför kommande renovering. Spana in deras breda sortiment.
Vedum.jpg
Stilren och tidlös inredning från högkvalitativa Vedum. Investera i ett badrum som håller i många år framöver.
Miller.jpg
Möblera badrummet i klassisk stil från Miller Badrum. Klassisk och modern design på möbler och tillbehör.
md.jpg
Skapa din egna harmoniska oas i badrummet med Macro Design. Mixa ny design med äldre harmoniska linjer.