010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Aktuella Kampanjer & Erbjudanden

Här kan du ta del av våra aktuella onlinekampanjer och erbjudanden. Vi har något för alla, oavsett om du ska totalrenovera eller bara byta ut något litet där hemma. Välj nytt golv, kakel och klinker eller nya badrumsmöbler hos oss idag. Alltid till kanonpriser!

Beställ fraktfritt online hos oss på Golvpoolen.se.

P3GPkampanjdivhetadeals2228x250.jpg
italy.jpg
Italiensk klinker är känt för sin kvalitet och tidlösa design. Klicka dig vidare och kolla in vårt breda sortiment från flera olika italienska leverantörer till riktiga kanonpriser.
KährsMostra.jpg
Snyggt vitpigmenterat 1-stavs trägolv från Kährs för endast 429:- m². Ljusa golv är trendigt och går att kombinera med nästan vad som helst.
ut37.jpg
Fira in våren med ett spabad från Landskap. Just nu har vi riktigt fina kampanjpriser på deras spabad och tillbehör.
P3_GP_golv_div_2228x250.jpg
fran169.jpg
Slitstarka golv från Pergo! Fynda laminatgolv och vinylgolv till förmånliga priser. Passar utmärkt i hem med mycket rörelse.
Tarkett-Golvkampanj.jpg
Tarkett har allt du kan tänka dig inom golv. Välj och vraka bland hundratals laminatgolv, vinylgolv och trägolv.
Kahrs-kampanj-53.jpg
Vackra trägolv från Kährs hittar du här till extra bra priser. Välj mellan olika träslag, ljust eller mörkt. Beställ ditt drömgolv idag!
Boen-Kampanj-Golv.jpg
Just nu har vi kampanj på fina trägolv från Boen. Norsk kvalitet och design står bakom dessa golv som ser vackra ut i alla rum.
ut32.jpg
Stiliga trägolv från Nordic Floor för alla hem. Designade och framtagna golv med Norden i fokus. Hitta din nya favorit här!
ut29.jpg
Vackra trägolv i olika träslag från Rappgo. Tillverkade från våra svenska skogar av högsta kvalitet. Gör ett klipp!
25%.jpg
Massiva trägolv och skeppsgolv av dansk design. Golven från Junckers kan du räkna med att de håller under många år. Ta en titt på våra erbjudanden!
22.jpg
Upptäck breda och genuina trägolv från Bjelin. De har ett fantastiskt sortiment av trägolv i alla fäger och stilar - från lugnt och elegant till livfullt och rustikt.
P3_GP_kakel_div_2228x250.jpg
bmks.jpg
Bricmate är specialister på granitkeramisk som inspiereras av material och färger från hela världen. Spana in deras sortiment av trendiga och tidlösa plattor.
fr25.jpg
Vitt kakel är en tidlös klassiker som funkar i både kök och badrum. Stora som små renoveringar så har vi vad ni behöver.
15.jpg
Just nu har vi minst 15% på äkta marmor, välj bland olika färger och storlekar.
P3_GP_badrum_div_2228x250.jpg
JN20.jpg
Kampanj på hela vårt badrumssortiment från Vedum. Beställ ert nya badrum redan idag av absoluta topklass!
fr20.jpg
Gustavsberg levererar ett brett sortiment av badrumsprodukter, litet som stort. Gustavsberg har möbler för alla typer av badrum.
ut50.jpg
Dags att fräscha upp badrummet eller köket lite? Mora har garanterat något som passar just din stil. Just nu har vi upp till 50% på alla kök- och tvättställsblandare från Mora.
minst20%.jpg
Förnya badrummet med Svedbergs som håller högsta kvalitet både när det gäller hållbarhet och funktion. Just nu har vi minst 20% rabatt på utvalda serier.
jn35.jpg
En badrumsrenovering behöver inte kosta. Kolla in sortimentet från Bathlife som har det mesta till badrumsrenoveringen.