010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Aktuella Kampanjer & Erbjudanden

Här kan du ta del av våra aktuella onlinekampanjer och erbjudanden. Vi har något för alla, oavsett om du ska totalrenovera eller bara byta ut något litet där hemma. Välj nytt golv, kakel och klinker eller nya badrumsmöbler hos oss idag. Alltid till kanonpriser!

Beställ fraktfritt online hos oss på Golvpoolen.se.

P3_GP_kampanj_div_heta_deals_2228x250.jpg
Palazzo-Rovere-Holland.jpg
En klassiker som har tagit sig tillbaka in i de svenska hemmen är holländskt mönster. Lika enkelt att lägga som vanligt parkettgolv. Just nu har vi dessutom 37% rabatt på detta golv från Kährs.
Italiensk-klinker-kampanj.jpg
Stilren platta från Italien med diskret marmorerat mönster som förekommer på vissa av klinkerplattorna. Passar utmärkt för stora som små ytor och tåler även golvvärme.
Kährs-Mostra-53%-rabatt.jpg
Ljust 1-stavs trägolvsparkett från Kährs till fantastiskt pris. Spar en slant inför renovering. Följ trenden med ljust trägolv som lyser upp hemmet.
P3_GP_golv_div_2228x250.jpg
Boen-Kampanj-Golv.jpg
Trägolv från norska Boen till kampanjpriser. Spana in deras extra breda plankor och låt dig inspireras till din renovering.
Från-399-kvm.jpg
Spana in trägolv från Berg & Berg. Alltid till bra priser och gratis frakt hos oss på golvpoolen.se. Välj ditt nya drömgolv idag!
Kampanj-Pergo-Laminatgolv.jpg
Slitstarka laminat och vinylgolv från Pergo! Med deras patenterande yta TitanX är de slitstarkast i branschen med livstidsgaranti!
Kahrs-kampanj-53.jpg
Den svenska klassikern Kährs som än idag inreder många av Sveriges hem. Tåliga och vackra trägolv av absoluta toppklass!
Junckers-kampanj.jpg
Massiva trägolv från Danska Junckers är ett klockrent val för den som önskar sig ett vackert golv som håller i många år framöver. Spana in skeppsgolven med dansk design.
Bjelin-upp-till-33%.jpg
Trägolv i en rad olika färger för att passa alla hem. Hitta ditt drömgolv idag från Bjelin!
Rappgo-golvkampanj-februari.jpg
Furu- och ekparkettgolv till kampanjpriser. Rappgo är en golvtillverkare som har funnits med länge och än idag levererar högkvalitativa parkettgolv.
Tarkett-från-209-kr.jpg
Tarkett har allt du kan tänka dig inom golv. Välj och vraka bland laminat-, vinyl- och trägolv.
Golvkampanj-Nordic-Floor.jpg
Snygga och stilrena parkettgolv från Nordic Floor. Enkelt att lägga och fungerar utmärkt i alla rum. Välj bland ljust eller mörkt golv, finns även fiskben och extra breda plankor för den som vill sticka ut lite från mängden.
P3_GP_kakel_div_2228x250.jpg
Bricmate-kampanj-klinker.jpg
Just nu 15% rabatt på allt från Bricmate. Fynda exklusiva klinkerplattor idag till badrum och kök!
Kampanj-italiensk-klinker.jpg
Vacker och hållbar klinker från Italien. Stilsäkert och modernt för alla hem. Beställ från oss online idag!
Kampanj-marmor-minst-15%-rabatt.jpg
Snyggt med lyx! Spana in vårt breda sortiment av äkta marmor och köp idag till extra bra priser. Just nu får du minst 15% rabatt på marmor i en rad olika färger och storlekar!
Vitt-kakel-från-130-kr.jpg
Diskret och stilrent får du med vitt kakel. Klä dina väggar i kök eller badrum med vitt kakel och ge utrymme åt din inredning att ta plats genom att uttrycka sina färger. Välj bland många olika storlekar, stilar och blank eller matt yta.
Kampanj-Marockanskt-klinker.jpg
Gör det vackert med mönster! Just nu har vi upp till 30% rabatt på marockanskt klinker. Möjligheterna är oändliga med dessa plattor. Släpp lös din kreativa sida.
P3_GP_badrum_div_2228x250.jpg
Kampanj-Bathlife-35%-Rabatt.jpg
Från 35% rabatt på allt från Bathlife. En badrumsrenovering behöver inte vara dyr!
Primy-Kampanj-Utgående-Artiklar.jpg
Utförsäljning på utgående artiklar från Primy som ska bort. Just nu får du upp till 70% rabatt på detta begränsade sortiment till badrum och kök!
Kampanj-Smedbo-Art.jpg
Badrumstillbehör från Smedbo till extra generösa priser hittar du här! Just nu har vi upp till 67% rabatt på serien Art. Står du inför badrumsrenovering är detta ett ypperligt tillfälle att fynda tillbehör av hög kvalitet.
Hafa-kampanj-minst-25%.jpg
Vi firar in det nya året med en stor badrumskampanj på allt från Hafa. Fynda till renoveringen 2021!
Kampanj-Spabad-från-Landskap.jpg
Snart är våren kommen och hur fantastiskt skulle det inte vara att få inleda årstiden med ett varmt dopp i ett alldeles eget spabad? Just nu får du minst 25% rabatt på spabaden från svenska Landskap.
JN20.jpg
Vinterkampanj på hela vårt sortiment från Vedum. Just nu har vi 20% rabatt på allt. Inred badrummet med exklusiva Vedum!
fr20.jpg
Om du älskar enastående kvalitét välj Hansgrohe. De har ett överflöd av produkter med försklassig design och kvalitet.
Moraminst20%kampanj.jpg
Svensk kvalitet till kök och badrum. Snygga blandare till kök, tvättställ och dusch till fantastiska priser från Mora.
Duschkampanj-Grohe.jpg
Kampanj på duschset från Grohe. Välj bland olika färger och hitta den som passar bäst i ditt badrum.