• Våra butiker

 • Golvpoolen är störst inom golv, kakel och badrum!

  Vi är Sveriges största varuhus inom golv, kakel och badrum! Vi erbjuder Dig alltid det bredaste sortimentet till de bästa priserna. Vår duktiga personal ställer dessutom mer än gärna upp med tips och inspiration om Du behöver råd på vägen.

  I Golvpoolens 3600 m² stora butik i Malmö, vår nya 2600 m² stora butik i Helsingborg och i vår webbutik finner du det mesta inom golv såsom trägolv, parkettgolv, laminatgolv och golvvärme.

  Lätt att rengöra, slitstark och väldigt fint. Det är kännetecken för vårt kakel, klinker, mosaik & natursten som du hittar massor av här. Golvpoolen erbjuder marknadens bredaste sortiment och här hittar ni alltid det senaste trenderna inom kakel. Vi har noga valt ut våra serier från de största kakelleverantörerna med högsta kvalitet och alltid till lågt pris.

  Golvpoolen har ett brett urval av badrumsinredning för alla stilar, smaker och behov som ger dig plats för allt som du behöver. Hos oss hittar du allt från rymliga högskåp, praktiska väggskåp, kommoder och tvättställ till snygga badrumsspeglar och spegelskåp. Gemensamt är den genomtänkta funktionen, de gedigna materialen och att de flesta av badrumsmöblerna levereras monterade. Sen är det upp till dig att avgöra hur förvaringsmöjligheterna ska se ut i just ditt badrum!

  Hitta till Golvpoolen i Malmö här »

  Hitta till Golvpoolen i Helsingborg här »