Oras

Sedan sitt grundande 1945 har Oras varit en pionjär inom området blandare och duschar, med fokus på komfort, vatten- och energieffektivitet, säkerhet och design. Oras samarbete med det italienska designföretaget Alessi har resulterat i ett stort antal blandare för kök och badrum.

Oras blandare är användarvänliga tack vare höga kvalitetskrav, miljövänlighet och innovation. När det gäller beröringsfria blandare finns vardagslyxen i små detaljer som underlättar och gör våra dagliga uppgifter trevligare.

Beröringsfria blandare är extremt lättanvända: placera bara händerna under pipen så börjar vattnet rinna. Och temperaturen regleras med ett enkelt handgrepp. Du behöver inte röra vid blandaren – varken innan du tvättat händerna eller efteråt. Eftersom blandarna är beröringsfria förhindras spridning av mikrober. Det förbättrar handhygienen markant. Dessutom förblir blandaren ren och fläckfri mycket längre. Beröringsfria blandare är säkrare, framför allt för småbarn och äldre, eftersom vattnet aldrig blir för varmt och blandaren inte kan lämnas på. Med beröringsfria blandare minskar vatten- och energiförbrukningen, i vissa fall upp till 50 %.

Det finns inga produkter som matchar urvalet