Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Sågar

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Här kan du hitta sågar från kända varumärken som kännetecknar god kvalité. Vi har de vanligaste sågarna som kan komma till användning när du ska renovera. Handsåg, bågfil, hålsåg, fogsåg, gipssåg är några exempel. Beroende på vad du ska använda sågen till kan deras utförande skilja sig. En gipssåg har betydligt grövre tänder än till exempel en bågfil. Då en gipssåg endast är tillämpad för att såga i gips med bör man hålla sig till dessa anvisningar och således inte använda den att såga i andra material med. Ska man såga i metall och till exempel dela ett rör kan en bågfil vara de du behöver.

Tillbehör och reservdelar

Golvpoolen.se erbjuder även reservdelar till de sågar vi säljer. Fogsågar och bågfilar är exempel på sågar som efter ett tag kan behöva byta ut sina blad på grund av slitage. Använder du din såg ofta kan de vara klokt att köpa ett storpack sågblad så du inte behöver beställa nytt lika ofta. På så vis kan du spara både tid, pengar och miljö.