Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Badkar med tassar

Pris
6 178 kr
6 178 kr
10 585 kr
10 585 kr
Varumärke
Form
Längd (mm)
1550
1550
1670
1670
Leveranstid
Bredd (mm)
700
700
765
765
Material
Antal Personer (st)

Badkar med tassar

Är du på jakt efter ett klassiskt badkar som står på tassar i ditt badrum? Då har du kommit till helt rätt plats. Här under hittar du våra snygga badkar med tassar i olika färger från kända tillverkare. Hos golvpoolen hittar du allt du behöver när du köper nytt badkar. Ett snyggt badkar med tassar ihop med en snygg blandare gör verkligen stor skillnad i badrummet.

Läs mer...
Visar 2 av 2 produkter
Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
24%
hafa.jpg
6 178 kr
8 090 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt
25%
hafa.jpg
fr.8 485 kr
11 300 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Visa produkt

Olika färger

Här under hittar du kanske ditt nya fantastiska lejontassbadkar. Välj ett snyggt badkar med tassar som passar in i just ditt badrum. Ett badkar med lejontassar är byggt på ett sätt för att likna dem gamla klassiska badkaren och därför är dem också väldigt bekväma att sitta och koppla av i. Dessa badkar är extra höga i ryggen vilket gör att du sitter väldigt komfortabelt i badkaret. År efter år kommer du kunna njuta av många härliga bad i ditt nya badkar med tassar och förrutom att det är skönt att sitta i så är det också ett badkar som ger badrummet det där lilla extra rent utseendemässig.

OBS! Glöm inte bort att köpa till ett avloppsset och bottenplugg m.m. om dessa inte följer med i förpackningen från tillverkaren.