Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Badkar med tassar

   Pris
   6 178 kr
   6 178 kr
   10 585 kr
   10 585 kr
   Varumärke
   Leveranstid
   Längd (mm)
   1550
   1550
   1670
   1670
   Bredd (mm)
   700
   700
   765
   765
   Form
   Antal Personer (st)
   Material

   Badkar med tassar

   Är du på jakt efter ett klassiskt badkar som står på tassar i ditt badrum? Då har du kommit till helt rätt plats. Här under hittar du våra snygga badkar med tassar i olika färger från kända tillverkare. Hos golvpoolen hittar du allt du behöver när du köper nytt badkar. Ett snyggt badkar med tassar ihop med en snygg blandare gör verkligen stor skillnad i badrummet.

   Läs mer...
   Visar 2 av 2 produkter
   Sortering
   • Sortering
   • Lägsta pris
   • Högsta pris
   • Produktnamn A-Ö
   • Produktnamn Ö-A
   • Popularitet
   24%
   Just nu!
   Kampanj
   hafa.jpg
   6 178 kr
   8 090 kr
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Visa produkt
   27%
   Just nu!
   Kampanj
   hafa.jpg
   fr.8 200 kr
   11 300 kr
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Finns i flera varianter.
   Visa produkt

   Olika färger

   Här under hittar du kanske ditt nya fantastiska lejontassbadkar. Välj ett snyggt badkar med tassar som passar in i just ditt badrum. Ett badkar med lejontassar är byggt på ett sätt för att likna dem gamla klassiska badkaren och därför är dem också väldigt bekväma att sitta och koppla av i. Dessa badkar är extra höga i ryggen vilket gör att du sitter väldigt komfortabelt i badkaret. År efter år kommer du kunna njuta av många härliga bad i ditt nya badkar med tassar och förrutom att det är skönt att sitta i så är det också ett badkar som ger badrummet det där lilla extra rent utseendemässig.

   OBS! Glöm inte bort att köpa till ett avloppsset och bottenplugg m.m. om dessa inte följer med i förpackningen från tillverkaren.