010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Badkar Hafa Aqua 160 Duo

Badkar Hafa Aqua 160 Duo
Badkar Hafa Aqua 160 Duo
Se priset!
17 395 kr
13 780 kr

Delbetala från  289 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt

Beskrivning

Badkar Hafa Aqua 160 Duo är ett smart offsetkar med plats för två. Slät elegant front i ett stycke. Finns i både vänster- och högerutförande och ger bra badutrymme på liten yta.
Karet har en förstärkt bottenplatta och elgalvaniserat benstativ för att förhindra rostangrepp. Justerbara fötter gör det lätt att passa in karet på alla golv. Karet levereras med komplett avloppssats.

Material
Karet är framställt i sanitetsakryl av högsta kvalitet och är förstärkt med glasfiberarmerad polyester. Detta ger ett kar med många fördelar. Det håller värmen bra och har en blank och slitstark yta som motverkar uppkomst av mikroorganismer.

Sanitetsakrylen är mycket hållbar och lätt att rengöra. Om karet tappar glansen går det utmärkt att vaxa med vanligt bil- eller båtvax. Repor och småskador går lätt att slipa och polera bort eftersom acrylen är genomfärgad.

En liten men viktig detalj
Ett riktigt bra badrum ska ge känslan av kvalitet och trygghet. Hafas produkter är tillverkade av material och ingående komponenter av högsta kvalitet, därför ger Hafa dig alltid 5 års garanti på alla sina badrumsprodukter. Läs merSvensktillverkat, en kvalitetsstämpel
Detta kar är utvecklat, tillverkat och testat i Sverige för högsta möjliga kvalitet, vilket du kommer att märka vid första badet och alla därefter.

OBS! Denna modellen levereras utan massagesystem

Dokument

Egenskaper

VarumärkeHafa
Art.Nr.1443050-00H
Längd1550 mm
UtförandeHöger, Vänster
Bredd1166 mm
Höjd680 mm
PlaceringHörn
MaterialAkryl
BlandareNej
FärgVit
FormAsymmetrisk
Front och GavelJa
SerieAqua
TypHörnbadkar
Baddjup425 mm
Antal Personer2 st
Volym383 l
BottenventilJa