Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Badkar Nordhem Kungshamn

Badkar Nordhem Kungshamn
Badkar Nordhem Kungshamn
Se priset!
14 144 kr

Delbetala från  297 kr/mån

Lagervara 
 - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt

Beskrivning

I duobadkaret Kungshamn från Nordhem kan två personer bada sida vid sida. Det är kilformat, vilket betyder att ryggändan är bredare än fotändan. Formatet är kompakt och baddjupet är riktigt generöst.
Badkaret Kungshamn tillverkas i standardakryl, men det finns även möjlighet att beställa karet i förstärkt Nordurit®. Väljer du att inte kakla in ditt badkar så finns det paneler som passar, köp som tillval.

OBS! L-panel och frontpanel ingår EJ, det köper du till under tillval.

Panelen förmonteras och justeras på fabrik. Tänk på att välja rätt panel efter hur du vill placera ditt badkar. Frontpanel används när badkaret placeras i nisch med endast en sida synlig medan L-panel används badkaret placeras i ett hörn, när både en långsida och gavel ska vara synlig.

Modellen finns både som höger- och vänster. Blandare ingår ej, men finns att köpa som tillval. Sist men inte minst kan du extrautrusta Kungshamn med ett unikt massagesystem, även det finns som tillval.

Nordurit
Nordurit förstärker badkarets ramverk och gör det mycket mer hållfast jämfört med ett vanligt akrylbadkar. Förutom att badkaret blir mer slitstarkt så bibehålls även vattentemperaturen betydligt längre då det fungerar som isolering. Idealiskt för inbyggnad, då badkaret flexar minimalt mot vad ett vanligt akrylbadkar gör. Har 30 års konstruktionsgaranti.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeNordhem
Art.Nr.BKU1612NHEN
Längd1575 mm
UtförandeHöger, Vänster
Bredd1180 mm
Höjd640 mm
PlaceringHörn
MaterialLucite Akryl
BlandareNej
FärgVit
FormAsymmetrisk
Front och GavelHelgjutet kar
ÖverfyllnadsskyddNej
SerieKungshamn
TypHörnbadkar
Baddjup440 mm
Antal Personer2 st
MaterialtypNorduritakryl, Sanitetsakryl
Volym454 l
BottenventilJa
Vikt37, 43 kg