Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

5%

Massagesystem 3 till Badkar Saltholmen + Led-belysning + Underhållsvärmare 3,0 kW

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 52 410 kr

Du sparar 2 610 kr

49 800 kr


Denna produkt säljs inte separat utan går endast att köpa tillsammans med andra produkter.

Beskrivning

Massagesystem 3 för badkaret Saltholmen. Nordhems mest avancerade system med sex program ger en kraftfull helkroppsmassage för en eller två personer. 30 jets fördelade på 10 zoner behandlar dina trötta muskler. För en riktigt kraftig massage aktiverar du luftinblandning, för en tyst och mjuk behandling låter du den vara avstängd.

Läs mer
Med massagesystemet ingår även en underhållsvärmare som ser till att badvattnet håller värmen när massagesystemet är igång. En inbyggd termostat reglerar när den sätts igång och underhållsvärmaren startar då automatiskt när vattentemperaturen sjunker under 37 grader, perfekt för dig som vill bada varmt under en längre tid. Underhållsvärmaren är endast till för att behålla värmen i redan upptappat badvatten, effekt 3,0 kW.

OBS! Kan endast köpas tillsammans med badkar Saltholmen från Nordhem.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Nordhem
Art.Nr. strMS300+UHV30
Typ Massagesystem

Tillbehör du kan behöva