010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Tvättställsskåp Vedum Flow 1500

Tvättställsskåp Vedum Flow 1500
Tvättställsskåp Vedum Flow 1500
Se priset!
14 395 kr
13 327 kr

Delbetala från  280 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt

Beskrivning

Tvättställsskåp Vedum Flow 1500 är ett stilrent tvättställsskåp i modern design. Flow är en uttrycksfull serie som karakteriseras av rena linjer och harmoniska proportioner. Tvättställsskåpet har tvättställ i gjutmarmor med Top Solid-yta som är en matt och slitstark gjutkomposit. Detta ger tvättstället ett slätt och stenliknande utseende. Komplettera ditt tvättställsskåp med en blandare.
Tvättställsskåpet finns med två eller fyra dämpade fullutdragslådor med fasad greppkant, prylfack, vattenlås, nanosvamp och en bottenventil. Det levereras med ett integrerat handtag i form av en fasad greppkant. För en stark och säker upphängning är skåpet försett med praktiska upphängningsskenor.

Detta tvättställsskåp finns att köpa med två eller fyra lådor, i olika färg och med olika utföranden.

Badrumsserien Flow från Vedum är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid eller porslin (endast i bredd 760 mm och 1010 mm). Flow en serie för dig som sätter värde på genomtänkta inredningsdetaljer och personlig design. Design av Jesper Ståhl. Levereras monterad.

Vedum Kök & Bad är ett svenskt företag som sedan 1919 har utvecklat köks- och badrumsinredning med hållbarhet i fokus. Deras högkvalitativa badrumsprodukter genomsyras av stilren design för att ge ditt badrum en modern känsla.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeVedum
Art.Nr.822215V
Bredd1500 mm
BlandareNej
Hål för BlandareJa
Färg TvättställVit
HandtagGreppkant
LuckaNej
BelysningNej
MaterialMDF
Material TvättställTop Solid
SerieFlow
TvättställEnkel
TypTvättställsskåp
LådaJa
Djup525 mm
ÖverfyllnadsskyddJa
FärgBetonggrå, Brun Ask, Svart Ask, Vit
UtförandeFyra lådor, Två lådor
Placering TvättställHöger, Vänster
EluttagJa, Nej
Höjd357, 692 mm