Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Tandborstglas Smedbo Pool ZK343 Krom/​Frostat Glas

Tandborstglas Smedbo Pool ZK343 Krom/Frostat Glas
Tandborstglas Smedbo Pool ZK343 Krom/Frostat Glas
Se priset!
353 kr
Lagervara 
 - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

Tandborstglas i frostat glas med hållare och detaljer i polerad krom. Väggmonterad med skruvar / lim. Dold montering. Höjd 90,5 mm. Djup 112 mm.

Smedbo Pool är en badrumsserie med eleganta och enkla linjer som ger en känsla av en internationell design. Badrumstillbehör från Smedbo är bland de bästa och mest funktionella på den skandinaviska marknaden med högkvalitativa nivåer och klassiska skandinaviska mönster. De många olika serierna inkluderar allt från krokar och speglar till eleganta toalettborstar etc.

Badrumsserien finns med olika ytbehandlingar, polerad mässing, kromad mässing med polerad eller matt borstad yta Produkterna är polerade och behandlade med en speciell genomskinlig lack, vilket gör att produkterna blir som nya, även efter flera års användning.

Produkterna är både enkla att sätta upp och brukar ha dold montering.
10 års garanti
Smedbo´s badrumstillbehör är av mycket hög kvalitet. Stor vikt och omsorg har lagts med avseende på material, tillverkning, form och funktion. Smedbos badrumsområden har en tioårig garanti, exklusive DRY handduksstång och Outline Lite-pedalhinkar, som har en fem års garanti.

Egenskaper

VarumärkeSmedbo
Art.Nr.ZK343
YtaBlank
MonteringSkruvas
FärgKrom/Frostat Glas
SeriePool
TypTandborstglas
Djup90,5 mm
Höjd112 mm
VäggmonteradJa
EAN-nr7391447048186