Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Duschblandare Grohe Grotherm 800 40 cc

Duschblandare Grohe Grotherm 800 40 cc
Duschblandare Grohe Grotherm 800 40 cc
Duschblandare Grohe Grotherm 800 40 cc
Duschblandare Grohe Grotherm 800 40 cc
Duschblandare Grohe Grotherm 800 40 cc
Duschblandare Grohe Grotherm 800 40 cc
Duschblandare Grohe Grotherm 800 40 cc
Se priset!
1 590 kr

Delbetala från 73 kr/mån

Beställningsvara 
 - Levereras normalt inom 6-8 veckor.
Utlämningsställe
  -  
Fri frakt

Beskrivning

Duschblandare Grotherm 800 40 cc är en elegant tvågreppsblandare från Grohe med termostatfunktion. Denna stilrena blandare är avsedd för väggmontage och har en GROHE TurboStat kompakt insats med keramisk kropp som ger en stabil temperatur. Blandaren har SafeStop vid 38° C samt GROHE SafeStop Plus vid 43° C som förhindrar skållning.
Funktionen EcoJoy bidrar till vattenbesparingar och dessutom är termostblandaren försedd med en EcoKnapp som enkelt aktiverar eco-funktionen. Den kromade GROHE StarLight-ytbehandlingen förenklar rengöring och håller termostatblandaren skinanade under en längre tid. Utöver det är termostatblandaren försedd med ett keramiskt överstycke 1/2" (180°), duschanslutning 1/2" nedåt, inbyggd backventil, inloppssil och backventil mot tillbakaflöde. Termostatblandaren är avsedd för synlig rördragning 40 c/c och för anslutning underifrån eller uppifrån. Detta minskar klämringsbehovet av anslutningsrören och med mindre håltagning minskar risken för vattenskador. Skruv för fastsättning mot vägg ingår, men inte röranslutningar. Termostatblandaren fungerar med 1,0 bar som lägsta vattentryck.

Grohe StarLight – Glänsande och enkel att rengöra
Torka bara av kranen med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en glänsande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när kranen alltid ser glänsande ny ut.

Grohe EcoJoy - För vattenbesparande duschupplevelser
Grohe EcoJoy ger dig all komfort du förväntar dig av en Grohe-dusch, samtidigt som du minskar din vattenförbrukning med upp till 40 %. Den här vattenbesparande tekniken har inte bara en positiv inverkan på miljön, utan hjälper dig också att sänka elräkningarna.

Grohe TurboStat – Alltid rätt temperatur
Grohes exakta styrteknik ger ett omedelbart vattenflöde med önskad temperatur och bibehåller det konstant, oavsett variationer i vattentryck och vattenförsörjning. Grohes nya termostater reagerar därför dubbelt så snabbt som tidigare på ändringar i vattentrycket och är upp till nio gånger mer exakta än konkurrenters termostater.

Installation
Före installation så måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren. Blandaren måste installeras med väggdosa, inget blandarfäste behövs.

Rengöring
Rengör din Grohe produkt endast med lite tvål och en fuktig trasa, skölj av med rent vatten och torka sedan av med en torr trasa. Använd inte hårda tvättsvampar, skurmedel, lösningsmedel eller syrahaltiga rengöringsmedel, avkalkningsmedel, hushållsättika eller rengöringsmedel som innehåller ättiksyra. Sådana medel angriper ytan och din armatur blir matt och repig.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeGrohe
Art.Nr.34707000
SerieGrotherm 800
TypDuschblandare
FärgKrom
CC-mått40 mm
GreppTvågreppsblandare
Bredd240 mm
UtloppNedåt
DuschanslutningG 1/2
TermostatJa
RSK-nr8351113
EAN-nr4005176433702