Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|
Köksblandare FM Mattsson Siljan Flexi med Löstagbart Munstycke

Köksblandare FM Mattsson
Siljan Flexi med Löstagbart Munstycke

6 recensioner

Endast Online

fr.2 821 kr

Se priset!

Välj Diskmaskinsavstängning

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt
Köksblandare FM Mattsson Siljan Flexi med Löstagbart Munstycke är en praktisk ettgreppsblandare med funktioner så som kallstart, mjukstängning, temperaturspärr samt en energi- och vattenbesparande strålsamlare. Utöver dessa fördelar har Siljan flexi även ett löstagbart munstycke och en valbar strålbild.
Varumärke

Beskrivning

Köksblandare FM Mattsson Siljan Flexi med Löstagbart Munstycke är en praktisk ettgreppsblandare med funktioner så som kallstart, mjukstängning, temperaturspärr samt en energi- och vattenbesparande strålsamlare. Utöver dessa fördelar har Siljan flexi även ett löstagbart munstycke och en valbar strålbild.
Övrigt
- EcoSafe® blandare
- Kallstartsfunktion
- Mjukstängande med keramisk avstängning
- Inbyggd, lätt omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr
- Svängbar pip, spärrbricka medföljer för 60°, 85°, 110° eller 360°
- 2-stråligt munstycke med koncentrerad strålbild och handdusch
- Flexibla anslutningsrör i metallspunnen Soft PEX®, lekande G3/8
- Hålmått Ø34–37 mm

5 års Tryckgaranti
Garantin gäller ettgreppsblandare med mjukstängningsfunktion, fem år från inköpsdatum. Den innebär, att vi åtar oss att åtgärda felet, om inte stängningstiden är minst 0,2 sekunder. En världsunik funktion som förhindrar skadliga tryckstötar i rören vid stängning. För att garantin skall gälla, så skall blandaren vara monterad och använd på ett korrekt sätt. Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med Boverkets Byggregler. Garantin omfattar inte frysskador eller skador och funktionsfel, som uppstår genom orenheter i vattnet.

Ecosafe
Konceptet EcoSafe® bygger på miljömedvetenhet genom hela produktkedjan. Det handlar bland annat om minskad miljöbelastning i fabrik, smarta materialval och energismarta funktioner. Allt syftar till att ha miljövänliga och återvinningsbara produkter.

Kallstart
Kallstart kräver mindre varmvatten men ger samma härliga känsla. Öppnar du kranen med spaken rakt fram får du bara kallvatten, vilket sparar rejält med varmvatten.

Soft closing
Mjukstängning betyder att kranen stängs med en liten fördröjning. Det tar bort tryckstötar och -smällar i rör och blandare vilket förlänger livstiden. En världsunik teknik vi är omåttligt stolta över.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra din produkt så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

Recensioner

Egenskaper

VarumärkeFM Mattsson
Art.Nr.83100010F
SerieSiljan
TypKöksblandare
FärgKrom
Piputsprång235 mm
GreppEttgreppsblandare
Svängbar PipJa
Anslutning VattenG3/8
FunktionEcosafe, Kallstart
DiskmaskinsavstängningJa, Nej