Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Bottenventil Dornbracht utan Bräddavlopp

Färg: Matt Platina

Bottenventil Dornbracht utan Bräddavlopp
Bottenventil Dornbracht utan Bräddavlopp
Bottenventil Dornbracht utan Bräddavlopp
Bottenventil Dornbracht utan Bräddavlopp
1 355 kr

Delbetala från 62 kr/mån

Beställningsvara 
 - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
  -  
Fri frakt

Beskrivning

Bottenventil Dornbracht med anslutningsstorlek G 1 1/4. Endast lämplig till tvättställ utan bräddavlopp.
Dornbracht står för förstklassig kvalitet, avancerad produktion och banbrytande design. Med sina premiumprodukter, som har vunnit många internationella priser, agerar detta tyska familjeägda företag som drivkraften bakom utveckling och trender för en hel bransch. Över hela världen.

Dornbracht sätter ständigt nya standarder, både funktionella och estetiska med sina blandare och duschlösningar. Företaget investerar hela tiden i nya vägar och idéer och med reflektioner över badrumsarkitektur, kultur och mänskliga behov tar man hänsyn till vattnets olika uttryck.

Rengöring
För att bibehålla produkten i bästa skick rekommenderas regelbunden rengöring. Använd ett milt rengöringmedel eller tvålvatten och undvik medel med slipande verkan. Använd endast rengöringsmedel som är avsett för produktens specifika ytbehandling och följ alltid bruksanvisningen noggrannt. Spraya aldrig direkt på produkten utan först på en mjuk, ren trasa och applicera sedan på produkten. Skölj sedan rikligt med vatten. Förebygg kalkavlagringar genom att torka av produkten regelbundet med en mjuk trasa.

Egenskaper

VarumärkeDornbracht
Art.Nr.10126970-06
TypBottenventil
FärgMatt Platina
AnslutningG 1 1/4
MaterialMässing
EAN-nr4029011646515