Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Säkerhetsbox Joramark Box 300 för 2-hålsblandare

Säkerhetsbox Joramark Box 300 för 2-hålsblandare
Säkerhetsbox Joramark Box 300 för 2-hålsblandare
5 629 kr

Delbetala från  118 kr/mån

Lagervara 
 - Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
Utlämningsställe
  -  
Fri frakt

Beskrivning

Denna säkerhetsbox är avsedd för att användas ihop med inbyggnadsdelen Hansgrohe för 2-håls blandare (art-nr: 13622180).
Säkerhetsbox Joramark BOX 300 är avsedd att användas vid inbyggnad av tappvattenarmaturer i väggkonstruktioner i våtutrymmen, t.ex. för blandare för inbyggt montage. Skyddsrör och dräneringsrör från boxen skall ledas till utrymme eller avlopp så att eventuella läckage lätt kan spåras och där vattnet inte omedelbart orsakar skador. Boxen monteras in i väggbyggnad. Boxen kan antingen skruvas eller gjutas in i betongvägg. Monteringen kan utföras enkelt och säkert med Joramarks BOX 300. Produkten passar till nästan alla inbyggnadsblandare. I ett läckagesäkert och rostfritt hölje kan anslutningarna mellan kranen och vattenledningarna placeras inne i en sluten konstruktion i enlighet med byggbestämmelserna.

Lösningen är trygg tack vare en läckageindikator via ett PEX-skyddsrör. BOX 300 är avsedd för nybyggen och saneringobjekt. Inloppsrören kan dras antingen uppifrån eller nerifrån. Tvättställs- och köksblandare kan också monteras med denna teknik.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeJoramark
Art.Nr.30017
SerieBox 300
TypSäkerhetsbox
FärgRostfri
Höjd80 mm
Bredd300 mm
MaterialRostfritt stål
RSK-nr8236516