010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Tappkran Hansgrohe Logis 70

Tappkran Hansgrohe Logis 70
Tappkran Hansgrohe Logis 70
Tappkran Hansgrohe Logis 70
Tappkran Hansgrohe Logis 70
Tappkran Hansgrohe Logis 70
20%
Just nu!
Kampanj
Rek. pris  861 kr
689 kr

Delbetala från 57 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 4-6 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

Tappkran Logis från Hansgrohe är en ettgreppsblandare i enkel design.
Övrigt
- Flödesklass: O
- Ljudklass: I
- ComfortZone 70
- Normalstråle
- Med keramikventil 90°

Rengöring
För att rengöra din Hansgrohe produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

EcoSmart
Hållbar användning av vatten- och energi genom reducering av vattenflödet. Genom en vanlig Tappkran flyter det i genomsnitt cirka 13 liter vatten per minut. För alla Hansgrohe-blandare sänker EcoSmart vattenförbrukningen med upp till 60 procent till cirka 5 l/min.

AirPower
AirPower vatten med tillsatt luftstråle. Hansgrohes enastående duschteknologi. Vattnet blandas med luft och släpps i fylliga droppar som ger känslan av en riktig regnskur. Det är lätt att alternera mellan ett behagligt lätt sommarregn och en kraftfull, koncentrerad massagestråle. Tack vare AirPower används vattnet optimalt.

Quick Clean
Beroende på vattnets hårdhet kan kalkrester bli problematiska och påverka duschfunktionerna. Med Quick Clean är det enkelt att gnugga bort kalkresterna från de flexibla silikonnopporna. Alla Hansgrohes duschar har Quick Clean kalkskydd.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra din Hansgrohe produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeHansgrohe
Art.Nr.71120000H
SerieLogis
TypTappkran
FärgKrom
Höjd133 mm
BottenventilNej
Piputsprång84 mm
GreppEttgreppsblandare
Svängbar PipNej
Anslutning VattenG 3/8
FunktionAirPower, ComfortZone, EcoSmart
UtförandeKallvattenanslutning, Varmvattenanslutning