Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Tvättställsblandare Axor Citterio 110 utan Lyftventil

Tvättställsblandare Axor Citterio 110 utan Lyftventil
Tvättställsblandare Axor Citterio 110 utan Lyftventil
Tvättställsblandare Axor Citterio 110 utan Lyftventil
Tvättställsblandare Axor Citterio 110 utan Lyftventil
Se priset!
5 899 kr

Delbetala från  124 kr/mån

Beställningsvara 
 - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
  -  
Fri frakt

Beskrivning

Tvättställsblandare Axor Citterio 110 med joystickgrepp är en ettgreppsblandare i krom med kvadratiska och minimalistiska former. Den stilrena och moderna designen gör att blandaren passar in i de flesta badrum. Blandaren är utrustad med antikalksystemet Quick Clean samt de energi- och vattenbesparande funktionerna AirPower och EcoSmart. Höjden är 140 mm till pipens ovansida och 228 mm till toppen på greppet. Tvättställsblandaren levereras utan bottenventil, detta kan köpas till separat som tillval.
Övrigt
- STA 1391
- Ljudklass: I
- Normalstråle
- Öppen silventil
- ComfortZone 110
- Överhäng 104 mm
- Flödesmängd 5 l/minut
- Joystick keramiskt blandarsystem

EcoSmart
Hållbar användning av vatten- och energi genom reducering av vattenflödet, flödesmängd 5 l/minut. Genom en vanlig tvättställsblandare flyter det i genomsnitt cirka 13 liter vatten per minut. För alla Axor-blandare sänker EcoSmart vattenförbrukningen med upp till 60 procent till cirka 5 l/min.

AirPower
AirPower vatten med tillsatt luftstråle. Axors enastående duschteknologi. Vattnet blandas med luft och släpps i fylliga droppar som ger känslan av en riktig regnskur. Det är lätt att alternera mellan ett behagligt lätt sommarregn och en kraftfull, koncentrerad massagestråle. Tack vare AirPower används vattnet optimalt.

Quick Clean
Beroende på vattnets hårdhet kan kalkrester bli problematiska och påverka duschfunktionerna. Med Quick Clean är det enkelt att gnugga bort kalkresterna från de flexibla silikonnopporna.

Installation
Före installationen måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra din Axor produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeAxor
Art.Nr.39018000
SerieAxor Citterio
TypTvättställsblandare
FärgKrom
Höjd140 mm
BottenventilNej
Piputsprång104 mm
GreppEttgreppsblandare
Svängbar PipNej
Anslutning VattenG 3/8
FunktionEcoSmart, Air Power, Quick Clean, ComfortZone 110
RSK-nr8227348
EAN-nr4011097485461