Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

0%

Tvättställsblandare Mora Cera B5

2 recensioner

Paket + kr

Tillval + kr

0 kr

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt

Beskrivning

Tvättställsblandare Mora Cera B5 är en ettgreppsblandare i krom med stilrena former och modern design. Tvättställsblandaren Cera B5 är energieffektiv och även miljövänlig tack vare funktionerna Ecosafe och Mora Eco, sparar på vattnet och energin. De integrerade sparfunktionerna i kranen påverkar inte användarkomforten - det som du kommer att märka är att vatten och energikostnaderna minskar!

Läs mer
Tvättställsblandare Mora Cera B5 finns att köpa att köpa med lyftventil, push-downventil, silpluggsventil eller utan bottenventil.

Övrigt
- Hålmått Ø28-37 mm.
- ESS (Energisparsystem).
- Mjukstängning med keramisk tätning.
- Omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr.
- Flexibla anslutningsrör i metallomspunnen Soft-PEX®.
- Eco (Energi- och vattenbesparande konstantflödesstrålsamlare 5 l/min).

Ecosafe
Vår tanke med EcoSafe är att alltid försöka se till helheten. Annars kan det bli så att vi gör bra saker för miljön i ena änden, för att sedan tappa mark i den andra. Vi har fått samla allerfarenhet, kompetens och engagemang vi kan uppbringa här på företaget. Tillsammans har vi gått igenom allt från energi- och vattensparteknik i våra produkter, till transporter och energiförbrukningen i fabriken. Det största bidraget till en hållbar miljö görs ändå av våra kunder som varje dag använder våra kranar och duschar med energisparsystemen Mora ESS samt Mora Eco och på så sätt tar bort det onödiga slöseriet med varmvatten.

Mora ESS funktion
Med spaken i läget rakt fram kommer alltid kallt vatten. De flesta av oss tycker att det är enklast att öppna och stänga i detta läge. Nästa gång du skall tappa vatten startar du från kallt och slösar därmed inte med varmvatten. Detta gör att man vid korta tappningar undviker att dra upp varmvatten i rören som sedan står och kallnar till ingen nytta. Inblandningen av varmvatten sker först när spaken vrids till vänster om centrumlinjen. Här måste man ”tänka” varmvatten och aktivt vrida spaken åt vänster för att få varmvatten. Det slentrianmässiga slöseriet med varmvatten existerar inte med Mora ESS.

Mora Eco
De produkter som är anpassade för att ge extra mycket besparing får bära våran Eco symbol. Våra blandare för kök och tvättställ samt våra duschar kommer alltid med flödesbegränsare som sänker vattenförbrukningen. Alla våra termostatblandare har varianter med inbyggd Eco-funktion som spärrar vid ett komfortflöde som gott och väl räcker till att duscha i. Detta kan sänka vatten- och energikostnaden rejält. Vill man ändå unna sig ett större vattenflöde, håller man bara ned ECO-knappen och vrider ratten till önskat läge.

Soft closing
Mjukstängning; kranen stängs med en anings fördröjning. Du slipper smällar och tryckstötar i rören, vilket även ökar livslängden på både kran och rörinstallation.

Easy-open
Lätt att öppna och stänga.Produkten är testad och godkänd av Svenska Reumatikerförbundet.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Dokument

Användarrecensioner (2)

A
Tack för din feedback

Axel H 20 maj 2019

Hög blandare långt mellan arm och pip

J
Tack för din feedback

Josefin E S 21 okt 2018

Snygg design, lättstängd/öppnad.

  • + bra utrymme mellan kran och stängarm.

Egenskaper

Varumärke Mora
Art.Nr. 243000.CAM
Färg Krom
Anslutning Vatten Ø10 mm
Grepp Ettgreppsblandare
Serie Cera
Svängbar Pip Nej
Piputsprång 115 mm
Höjd 160 mm

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst 010-492 72 00, vi har öppet 10:00 - 19:00 (helgfri vardag)
Färg
Anslutning Vatten
Serie
Piputsprång
Höjd
Bottenventil
0 kr
Krom
Ø10 mm
Cera
115 mm
160 mm
-
979 kr
1 036 kr
Krom
Ø10 mm
Stick SK
99 mm
155 mm
Nej
Visa Produkt
1 346 kr
1 595 kr
-
Ø10 mm
Ringo RIN
121 mm
159 mm
Nej
Visa Produkt
1 475 kr
1 960 kr
Krom
-
Touch Me
111 mm
162 mm
Nej
Visa Produkt
3 262 kr
4 230 kr
Krom
-
Love me
-
-
Ja, Push-Open
Visa Produkt