Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Vattenfallsblandare

Pris
1 529 kr
1 529 kr
4 870 kr
4 870 kr
Färg
Varumärke
Leveranstid
Grepp
Piputsprång (mm)
76
76
115
115
Svängbar Pip
Bottenventil

Vattenfallsblandare

Vill du skapa en spakänsla i ditt badrum eller toalett? Då är en vattenfallsblandare ett måste. Njut av ljudet från porlande vatten på morgonen eller när du fyller ditt badkar med vatten. Här nedan hittar du en rad olika vattenfallsblandare från många olika välkända tillverkare.

Läs mer...
Visar 5 av 5 produkter
Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
Levereras inom 5-10 vardagar
Finns i flera varianter.
Visa produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt

Vad är en vattenfallsblandare?

Skillnaden mellan en vanlig traditionell blandare och en vattenfallsblandare är stor. En vattenfallsblandare låter vattnet rinna ut på ett sätt som påminner om hur vattnet rinner från ett vattenfall. Detta skapar en avkopplande spakänsla och exklusivitet i badrummet. Något som du bör tänka på är att vattenstrålen inte blir som den som kommer ut ur en vanlig tvättställsblandare.

Skapa ett hemmaspa

Skapa en exklusiv badrumsmiljö med lite inslag av spa hemma hos dig. Det är faktiskt inte så svårt och det behöver inte vara dyrt. En vattenfallsblandare, ett snyggt tvättställ, en hylla och några snygga handdukar. Man behöver inte göra mycket för att förvandla badrummet till en oas för avkoppling och harmoni.