Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Vattenfallsblandare

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Populära filtreringar

Vill du skapa en spakänsla i ditt badrum eller toalett? Då är en vattenfallsblandare ett måste. Njut av ljudet från porlande vatten på morgonen eller när du fyller ditt badkar med vatten. Här nedan hittar du en rad olika vattenfallsblandare från många olika välkända tillverkare.

Vad är en vattenfallsblandare?

Skillnaden mellan en vanlig traditionell blandare och en vattenfallsblandare är stor. En vattenfallsblandare låter vattnet rinna ut på ett sätt som påminner om hur vattnet rinner från ett vattenfall. Detta skapar en avkopplande spakänsla och exklusivitet i badrummet. Något som du bör tänka på är att vattenstrålen inte blir som den som kommer ut ur en vanlig tvättställsblandare.

Skapa ett hemmaspa

Skapa en exklusiv badrumsmiljö med lite inslag av spa hemma hos dig. Det är faktiskt inte så svårt och det behöver inte vara dyrt. En vattenfallsblandare, ett snyggt tvättställ, en hylla och några snygga handdukar. Man behöver inte göra mycket för att förvandla badrummet till en oas för avkoppling och harmoni.