Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

50%

Duschpanel Hansgrohe Raindance Air Lift

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 35 888 kr

Du sparar 17 881 kr

18 007 kr

Delbetala från 378 kr/mån

Visa alla varianter

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-3 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt

Beskrivning

Duschpanel Hansgrohe Raindance Air Lift är en lyxig duschpanel med takdusch med två stråltyper: AirRain samt Pulseringsstråle, handdusch (Hansgrohe PuraVida 120 1jet), hållare för handduschen (Hansgrohe Porter S) samt Isiflex-duschslang (1,6 m). Duschpanelen är utrustad med skållningsskydd (40°C) och har en inställningsbar varmvattenbegränsning. Dessutom har denna produkt 5 års produktgaranti.

Läs mer
Duschpanelen finns i flera utföranden och den är utrustad med AirPower och Quick Clean.

Övrigt
- Ljudklass: I
- Flödesklass: B, O
- Anslutningsgänga: G1/2
- Monteringsställe och -typ: vägg samt ytmontering
- Duscharmens längd: 420 mm
- Höjdinställning: 200 mm
- Isolerade vattenslangar
- Stickmått: 150 cc ± 12 mm
- Storlek på duschhuvudet: 180 mm
- Flödesmängd AirRain (vid 3 bar): 14 l/min
- Flödesmängd pulseringsstråle (vid 3 bar): 17 l/min

AirPower
AirPower vatten med tillsatt luftstråle. Hansgrohes enastående duschteknologi. Vattnet blandas med luft och släpps i fylliga droppar som ger känslan av en riktig regnskur. Det är lätt att alternera mellan ett behagligt lätt sommarregn och en kraftfull, koncentrerad massagestråle. Tack vare AirPower används vattnet optimalt.

Quick Clean
Beroende på vattnets hårdhet kan kalkrester bli problematiska och påverka duschfunktionerna. Med Quick Clean är det enkelt att gnugga bort kalkresterna från de flexibla silikonnopporna.

Rengöring
För att rengöra din Hansgrohe produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

Egenskaper

Varumärke Hansgrohe
Art.Nr. 27008000H
Blandare Ja
Serie Raindance
Djup 516 mm
Höjd 1281 mm
Handdusch Ja
Takdusch Ja
Bredd 214 mm
Färg Mattkrom, Vit/Krom

Tillbehör du kan behöva