010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Handdukstork Pax Tamburin

Handdukstork Pax Tamburin
Handdukstork Pax Tamburin
Handdukstork Pax Tamburin
Handdukstork Pax Tamburin
Handdukstork Pax Tamburin
30%

När du valt variant kan du välja tillval

  • Radiatorventil

  • Elpatron

Rek. pris 3 644 kr
2 547 kr

Delbetala från  212 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

Handdukstork Tamburin är tork från Pax med klassisk design och modern insida. Den har runda rör och rejäl storlek som passar i de flesta badrum. Torken kan antingen anslutas elektriskt eller som en del av befintligt radiatorsystem (ej VVC). Angiven watt avser effekten med elpatron. Arbetstryck för vattenansluten tork: 10 bar.
Till elanslutna torkar kan du komplettera din tork med en elpatron utrustad med Pax Momento II. Med Pax Momento II är din handdukstork i drift endast när du har behov av den. På så sätt minskar du enkelt dina elkostnader utan att behöva dra ner på vardagslyxen. Du kan ställa in flera olika timer både direkt på torken via den inbyggda knappen eller med hjälp av appen Pax Wireless. Via appen kan du även styra effekten i flera olika steg. Det gör att du effektiviserar användandet av din handdukstork eftersom den då bara är i drift när du har behov av den.

Har du en Pax Calima badrumsfläkt i samma badrum som din handdukstork kan dessa parkopplas, då startar handdukstorken automatiskt när fläktens fuktsensor indikerar förhöjd nivå, exempelvis när du börjar duscha.

Bra att veta
Komplettera med en elpatron, radiatorventil eller båda. Ska handdukstorken fungera ihop med el så behöver du en elpatron, ska den fungera ihop med vatten behöver du en radiatorventil, för kombifunktionen så behöver du komplettera med båda.

OBS! All fast elinstallation ska utföras av behörig elinstallatör.

Egenskaper

VarumärkePAX
Art.Nr.24-4018P
FärgRostfritt Stål
AnslutningVatten & El
Bredd500 mm
Höjd800, 1200 mm
Anslutning VattenJa
Anslutning ElJa
SerieTamburin
Effekt75, 125 W
StickproppJa
IP-KlassningIP44
Spänning230 V
MaterialStål
YtaBlank
TypHanddukstork