Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

NH-Ventil Nordhem Manuell Classic

NH-Ventil Nordhem Manuell Classic
NH-Ventil Nordhem Manuell Classic
Se priset!
1 753 kr

Delbetala från 80 kr/mån

Lagervara 
 - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
  -  
Fri frakt

Beskrivning

Om man vill ansluta sin handdukstork till det centrala vattenburna värmesystemet så behöver man komplettera med antingen en NH-ventil eller ett ventilset. NH-ventilen är snyggt designad för att smälta samman med handdukstorken till en helhet.
Välj mellan manuell ventil med handratt för steglös värmereglering eller termostatventil som känner av rummets temperatur. Den manuella ventilen finns i två utföranden. Den raka modellen är idealisk när man skall byta ut ett befintligt element mot en handdukstork (då rören oftast kommer underifrån med 40 mm avstånd). Denna modell kan placeras på valfri sida då den är vändbar. Den vinklade modellen används när man vill ha en dold anslutning med rör som kommer ut från väggen bakom torken. Finns i två utföranden; vänster respektive höger beroende på vilken sida man vill placera ventilen.

Oavsett om värmesystemet i ditt hus är ett ettrörs- eller tvårörssystem* så fungerar NH-ventilen lika bra. Den snyggaste anslutningen får man enligt många genom att använda matchande ventilset. Ett ventilset består av ett inflöde och ett utflöde och de ansluts i var sin sida av de vertikala rören på handdukstorken. Välj mellan manuell reglering eller termostat. Det som man måste vara observant på är att ventilset endast fungerar i tvårörssystem*, så det är viktigt att kontrollera detta innan installationen.

Egenskaper

VarumärkeNordhem
Art.Nr.NK1XN
FärgKrom
Bredd141 mm
Höjd70 mm
Djup56 mm
Längd430 mm
SerieNH-Ventil
MaterialMässing
TypVentil
CC-mått40, 60 mm