Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|
Spolknapp TECE Loop Glas

Spolknapp TECE
Loop Glas

Endast Online

fr.1 571 kr

Se priset!

Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt
Spolknapp TECE Loop Glas är en tryckplatta med runda former och vacker glasyta till TECE WC-inbyggnadsfixtur. Spolknapparna har dubbelspolning för liten och stor spolning.
Varumärke

Beskrivning

Spolknapp TECE Loop Glas är en tryckplatta med runda former och vacker glasyta till TECE WC-inbyggnadsfixtur. Spolknapparna har dubbelspolning för liten och stor spolning.
De runda knapparna måste passa i den fyrkantiga plattan. Förutom det finns det (nästan) inga gränser för utförandet av denna spolknapp tack vare det stora urvalet av kulörer och material.

Reducerat till det väsentliga med ett harmoniskt utseende – det är TECE Loop med dess distinkta runda knappar. Kombinationen av olika material och kulörer på knappar och plattor gör det möjligt att få fler än hundra olika utseenden – för att passa i varje badrum.

En fräschare look för designklassiker
För 15 år sedan skapade TECE en ny design i Loop med två cirkulära spolknappar. Spännande material som betong, ekträ, och marmor och med de senaste färgerna skapar en ny fräsch accent till originalet och gör TECE Loop redo för ett nytt årtionde!

Direkt från källan
Naturen är inget man improviserar med. Det är anledningen till att TECE inte använder imitationer i våra spolplattor utan endast använder äkta ekträ, äkta betong, äkta marmor och äkta skiffer.

Varje spolknapp är unik
Nej, vi säger inte att du kan ändra karaktären av ett badrum med en ny spolknapp. Men hur du än väljer blir det perfekt med TECE Loop.

Perfekt integrerat
Här kan det vara värt att ta en närmare titt. För ett ännu mera harmoniskt utseende kan alla TECE Loop-spolknappar även installeras infällda (ej med Safetybag) .

Sticker ut? Bara designen!
TECE Loop ser inte bara bra ut. Glasversionen kan även monteras infälld i väggen med hjälp av installationsramen som finns tillgänglig för detta (ej med Safetybag).

Dokument

Egenskaper

VarumärkeTECE
Art.Nr.9240654T
FärgMatt Krom/Svart, Matt Krom/Vit, Svart/Blankförkromad, Svart/Svart, Svart/Vit, Vit/Blankförkromad, Vit/Vit
SerieLoop
Bredd150 mm
Höjd11 mm
MaterialGlas/Plast
SpolknappDubbelspolning
Djup220 mm
TypSpolknapp