010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Linjeavlopp Unidrain ShowerLine HighLine

LxBxDxH: 795x74x1102x15 mm, Bottenutlopp, Avloppsdiameter: 75 mm, Höjd avlopp: 146 mm, Duschvägg på Höger sida

Linjeavlopp Unidrain ShowerLine HighLine
Linjeavlopp Unidrain ShowerLine HighLine
Linjeavlopp Unidrain ShowerLine HighLine
Linjeavlopp Unidrain ShowerLine HighLine
Linjeavlopp Unidrain ShowerLine HighLine
Linjeavlopp Unidrain ShowerLine HighLine

Välj tillval

  • Avloppspanel?

  • Fixtur?

Rek. pris 9 053 kr
8 600 kr

Delbetala från  181 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

Linjeavlopp ShowerLine HighLine från Unidrain är ett golvavlopp med ett inbyggt kvalitetssäkrat lokalt golvfall som enkelt säkerställer att fallbyggnaden blir korrekt. Med ShowerLine får du enkelt ett golvfall som uppfyller gällande branschregler.
ShowerLine är en vidareutveckling av Unidrain linje- avloppsarmaturer vilket ger stora byggtekniska fördelar samt ett kvalitetssäkrat lokalt golvfall. Hela arbetsprocessen med att bygga golvfall och att utföra golvavjämningen i ett badrum / våtrum kan utföras snabbare än med konventionella metoder. Det kvalitetssäkrade golvet får man på köpet. Golvyta utaför duschzonen kan med fördel utföras helt plan enl gällande branschregler. Dock får bakfall aldrig förekomma.

Unidrain ShowerLine kan placeras i vänster- eller högerhörn samt även mitt på vägg om man vill ha en så kallad walk in dusch. ShowerLine avloppsarmaturen skruvas fast i vägg och golv och gjuts därefter in i golvkonstruktionen. Avloppsarmaturen är konstruerad så att det skapas ett inbyggt fall på 2 %, vilket säkerställer att fallbyggnaden blir korrekt enligt gällande branschregler. Unidrains patenterade flänssystem säkerställer att duschhörnan blir 100 % vattentät.

Avloppsarmaturen är ett golvavlopp med ett inbyggt kvalitetssäkrat lokalt golvfall som enkelt säkerställer att fallbyggnaden blir korrekt. Med ShowerLine får du enkelt ett golvfall som uppfyller gällande branschregler.

Avloppsramens överdel är tillverkad i massivt rostfritt stål (4 mm) med borstad yta. Inlägg orienterar ramen i exakt läge i avloppsarmaturen. Ramen kan väljas bort i HighLine serien. Ramhöjd beräknas klinkerstjocklek + ca 2 mm för klinkerfix och tätskikt.

Utloppshuset har ett Ø75 mm bottenutlopp. Det levereras komplett med självrensande vattenlås som enkelt kan demonteras och rengöras vid behov. Utloppshuset kan kompletteras med mekaniskt luktstopp och kan vändas 180° vid behov.

Avloppsarmatur
- Bredd: 864 mm
- Djup: 1102 mm
- Höjd: 70 mm

Avloppsram
- Bredd: 74 mm
- Längd: 795 mm
- Höjd: 15 mm

Utloppshus
- Bredd: 218 mm
- Längd: 86 mm
- Höjd: 146 mm
- Bottenutlopp

Egenskaper

VarumärkeUnidrain
Art.Nr.st143210613831061405
Anslutning75 mm
UtloppBotten
PlaceringDuschvägg på Höger sida
Bygghöjd146 mm
Djup1102 mm
Höjd15 mm
Längd795 mm
FärgRostfritt Stål
MaterialRostfritt stål/PP-plast
SerieHighLine
TypLinjeavlopp
Bredd74 mm