010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Linoleumgolv Forbo Marmoleum Modular Marble Concrete

50x25 cm

Linoleumgolv Forbo Marmoleum Modular Marble Concrete
Linoleumgolv Forbo Marmoleum Modular Marble Concrete
Linoleumgolv Forbo Marmoleum Modular Marble Concrete
Linoleumgolv Forbo Marmoleum Modular Marble Concrete
Linoleumgolv Forbo Marmoleum Modular Marble Concrete
11%
Just nu!
Kampanj
Rek. pris  359 kr/m²
319 kr/m²

Lägsta totalpris 1 595 kr

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt

Beskrivning

Linoleumgolv Forbo Marmoleum Modular Marble har klassiska och moderna marmorinspirerade färger skapade för att kombineras så att du kan få en helt ny dimension i ditt golv. Låt Marble komma till liv genom att kombinera de olika nyanserna i olika skiftningar, precis som ett riktigt stengolv skiftar av naturen. Med Marmoleum Modular-kollektionen kan du skapa din egen golvdesign genom att lägga olika plattstorlekar och färger i antingen ett egenhändigt designat mönster eller i något av Forbos föreslagna mönster.
Med Marmoleum Modular får du möjligheten att skapa precis vilket golv du vill. Kollektionen gör det möjligt att få ett helt unikt golv genom att kombinera och leka med olika former, storlekar och färger.

Läggning
Marmoleum Modular är linoleumplattor som man limmar. Vid läggning av Marmoleum Modular som kan bestå av olika stora plattor är det inte lika viktigt att starta i rummets mitt. Beroende på hur man vill kombinera de olika storlekarna så blir ju Modular mer oregelbundet och kan läggas efter eget önskemål. I övrigt följ läggningsanvisningen.

Konstruktion och yta
Marmoleumgolv har en yta som är behandlad med Topshield2, ett ytskydd bestående av två separat UV-behandlade lager. Det första lagret agerar som en primer och skapar en stark bindning till linoleumytan, topplagret består av ett hållbart ytlack som är smutsavvisande och motståndskraftig mot repor. Med Topshield2 får du ett linoleumgolv som är lätt att städa, lätt att laga och håller i många, många år.

Färgförändring
Nytillverkade Marmoleumgolv kan ha en gultoning i färgen eftersom plattorna är gjorda av naturliga råvaror. Denna ton försvinner efter en kort tid i dagsljus och materialet får då sin riktiga färg. Tänk också på att avvikelser i färg kan förekomma. Eftersom Linoleum är en naturprodukt kan det också finnas avvikelse i färg och struktur mellan olika tillverkningspartier och prover. Plattor och paneler tillverkas separat och kommer därför från olika färgbad.
Tänk på att färgåtergivningen av bilder kan variera beroende av inställning på bildskärm.

Garanti
15 år.

OBS! Detta golv kan inte kombineras med det gamla klicksystemet för Forbo Marmoleum.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeForbo
Art.Nr.t3136-5025
SerieModular Marble
Tjocklek2,5 mm
Antal5 m2/frp
Antal20 st/frp
Tål GolvvärmeJa
LjuddämpningNej
TypLinoleumgolv
YtaTopshield
NyansGrå
Klass34
LäggningLim
Format50x25 cm