Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Om Golvpoolen

Golvpoolen är störst inom golv, kakel och badrum!

Vi är Sveriges största varuhus inom golv, kakel och badrum. Hos oss hittar du det bredaste sortimentet till de bästa priserna. Och vår duktiga personal hjälper mer än gärna till med tips och inspiration om du behöver råd på vägen.

Du hittar Golvpoolens 2000-3600 m2 stora varuhus i Göteborg, Helsingborg, Stockholm och Malmö. Där och i vår webbutik finner du det mesta inom golv såsom trägolv, parkettgolv, laminatgolv och golvvärme.

Lätt att rengöra, slitstark och väldigt fint. Det är kännetecken för vårt kakel, klinker, mosaik & natursten som du hittar massor av hos oss. Golvpoolen erbjuder marknadens bredaste sortiment och här hittar ni alltid det senaste trenderna inom kakel. Vi har noga valt ut våra serier från de största kakelleverantörerna med högsta kvalitet och alltid till lågt pris.

Golvpoolen har ett brett urval av badrumsinredning för alla stilar, smaker och behov som ger dig plats för allt som du behöver. Hos oss hittar du allt från rymliga högskåp, praktiska väggskåp, kommoder och tvättställ till snygga badrumsspeglar och spegelskåp. Gemensamt är den genomtänkta funktionen, de gedigna materialen och att de flesta av badrumsmöblerna levereras monterade.

Välkommen till Golvpoolen – det självklara valet när du ska köpa golv, kakel och badrum.