Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Sänksågar

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Sänksågar påminner om cirkelsågar men är mer utformade för att precisionssåga med då dess design ger dig mer raka och precisa snitt. Man behöver exempelvis inte ha någon linjal eller liknande för att få ett rakt och fint snitt med sänksågar. En annan fördel med sängsågar är att du kan börja ditt snitt mitt i en kakelskiva och behöver därmed inte börja ute i kanten och jobba dig inåt. Det finns även möjlighet att ställa in sågdjup på sänksågar om man skulle hamna i en situation där du inte vill såga igenom hela godset. Någonting som kan vara värt att tänka på vid köp av sänksågar är att det ska vara lätt att byta klinga på dem, speciellt om man ska kapa kakel då detta sliter på klingan.

Ska du däremot göra ett runt hål i ditt kakel istället för ett rakt snitt är det en hålsåg du behöver. Dessa kopplar du enkelt på din borrmaskin precis som med ett vanligt borr. Längst ute på borrytan är dessa förstärkta med diamant för att kunna ta sig igenom kaklet. Se till att ha kylvätska på när du borrar med din hålsåg då man annars riskerar att förstöra borret.