Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Sänksågar

   Pris
   3 375 kr
   3 375 kr
   3 375 kr
   3 375 kr
   Varumärke

   Sänksågar

   Sänksågar påminner om cirkelsågar men är mer utformade för att precisionssåga med då dess design ger dig mer raka och precisa snitt. Man behöver exempelvis inte ha någon linjal eller liknande för att få ett rakt och fint snitt med sänksågar. En annan fördel med sängsågar är att du kan börja ditt snitt mitt i en kakelskiva och behöver därmed inte börja ute i kanten och jobba dig inåt. Det finns även möjlighet att ställa in sågdjup på sänksågar om man skulle hamna i en situation där du inte vill såga igenom hela godset. Någonting som kan vara värt att tänka på vid köp av sänksågar är att det ska vara lätt att byta klinga på dem, speciellt om man ska kapa kakel då detta sliter på klingan.

   Läs mer...
   Visar 1 av 1 produkter
   Sortering
   • Sortering
   • Lägsta pris
   • Högsta pris
   • Produktnamn A-Ö
   • Produktnamn Ö-A
   • Popularitet
   3 375 kr
   Levereras inom 5-10 vardagar
   Visa produkt

   Ska du däremot göra ett runt hål i ditt kakel istället för ett rakt snitt är det en hålsåg du behöver. Dessa kopplar du enkelt på din borrmaskin precis som med ett vanligt borr. Längst ute på borrytan är dessa förstärkta med diamant för att kunna ta sig igenom kaklet. Se till att ha kylvätska på när du borrar med din hålsåg då man annars riskerar att förstöra borret.