010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Köksblandare Dornbracht SYNC med Utdragbar Pip

Köksblandare Dornbracht SYNC med Utdragbar Pip
Köksblandare Dornbracht SYNC med Utdragbar Pip

När du valt variant kan du välja tillval

  • Diskmaskinsavstängning

Rek. pris 8 760 kr
8 154 kr

Delbetala från  171 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

Köksblandare Dornbracht SYNC är en blyfri ettgreppsblandare som kombinerar ett dynamiskt formspråk och ger en större rörelsefrihet i köket med sin utdragbara handdusch. Den höga, sväng- och utdraga pipen underlättar arbetet i köket. Den eleganta designen gör att den passar in i de flesta kök. Pull-down-blandaren är inte bara ett naturligt inslag i Dornbrachts ikoniska design, den motsvarar också högkvalitativ estetik och funktionalitet - ända ned till minsta detalj. Design av Sieger Design. Levereras utan diskmaskinsavstängning. Komplettera med en matchande diskmaskinsavstängning, finns att köpa som tillval.
Köket är ett rum fullt av liv. En plats där matlagning, kommunikation, kulturer, färger, former och dofter möts. För detta speciella utrymme utvecklar Dornbracht produkter som skapar nya dimensioner i funktion, design och teknik.

Dornbracht står för förstklassig kvalitet, avancerad produktion och banbrytande design. Med sina premiumprodukter, som har vunnit många internationella priser, agerar detta tyska familjeägda företag som drivkraften bakom utveckling och trender för en hel bransch, över hela världen.

Övrigt
- Blyfri
- Svängbar pip 360°
- Håltagningsmått 35 mm
- Laminär duschstråle
- Höjd till perlator 240 mm
- Egensäker mot återrinning
- Duschslang av metall 1800 mm
- Sprayface med antikalksystem
- Luftberikad stråle och duschstråle
- Flöde, max. 10,4 l/min vid 3 bars flödestryck

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att bibehålla produkten i bästa skick rekommenderas regelbunden rengöring. Använd ett milt rengöringsmedel eller tvålvatten och undvik medel med slipande verkan. Använd endast rengöringsmedel som är avsett för produktens specifika ytbehandling och följ alltid bruksanvisningen noggrant. Spraya aldrig direkt på produkten utan först på en mjuk, ren trasa och applicera sedan på produkten. Skölj sedan rikligt med vatten. Förebygg kalkavlagringar genom att torka av produkten regelbundet med en mjuk trasa.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeDornbracht
Art.Nr.33875895-00D
SerieSYNC
TypKöksblandare
FärgDark Platinum Matt, Krom, Matt Platina
Höjd420 mm
Piputsprång240 mm
GreppEttgreppsblandare
Svängbar PipJa
Anslutning VattenØ10 mm
DiskmaskinsavstängningNej