Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vardagar 09-19

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Köksblandare i guld | Blandare med lyx

Filtrera

1089kr
10229kr

Visa kampanj

(3)

Visa sänkt pris

(2)

Visa enbart nyheter

(1)

Ja

(12)

Nej

(7)

adora

(1)

bathlife

(3)

lh

(1)

strand stainless

(1)

tapwell

(13)

Ja

(19)

Ettgreppsblandare

(19)

Sortera

19 Produkter

Du har sett alla 19 produkter

Guld förknippas med elegans och lyx. Det är inte så konstigt då det är en ädelmetall. Idag kan man hitta vackra köksblandare i guld som kan ge köket ett elegant intryck. Ett vitt kök får en varmare känsla genom att välja en blandare i guld. Köksblandare i guld finns i många olika modeller. Strikt och minimalistiskt kök eller sirligt lantligt finns det möjlighet att inreda smakfullt med guld.

Hur ska jag matcha med andra metaller i köket?

När det kommer till att välja metallfärger i exempelvis köket är det bra att undvika att blanda för många metallfärger. Håll dig helst till två olika metallfärger. Köksblandare i guld har den fördelen att färgen kombineras lätt med andra färger, kalla som varma. Golvpoolen.se säljer billigt köksblandare i guld online och med smidig leverans hem till dig.

Är köksblandare i guld en trend som försvinner?

Guld är en färg som står sig. När det kommer till köksblandare så är det allt vanligare att man går mot att välja en färg man gillar. Vill man förändra köket så är fördelen med guld att det passar till alla olika stilar. Så gillar man guldfärgen ska man absolut utgå från sin egen smak.