Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Köksblandare Dornbracht Sync Profi

Köksblandare Dornbracht Sync Profi
Köksblandare Dornbracht Sync Profi
Se priset!
11 249 kr

Delbetala från  236 kr/mån

Beställningsvara 
 - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt

Beskrivning

Köksblandare Dornbracht Sync Profi är en elegant och blyfri ettgreppsblandare som erbjuder hög funktionalitet med möjlighet att växla mellan en mjuk och laminär vattenstråle eller en mer kraftfull duschstråle. Arbeta flexibelt och bekvämt med den särskilt flexibla silikonslangen, upp till 350 mm. Med blandarens blygsamma höjd och piputsprång passar den även bra i begränsade utrymmen. Design av Sieger Design. Levereras utan diskmaskinsavstängning. Komplettera med en matchande diskmaskinsavstängning, finns att köpa som tillval.
Köket är ett rum fullt av liv. En plats där matlagning, kommunikation, kulturer, färger, former och dofter möts. För detta speciella utrymme utvecklar Dornbracht produkter som skapar nya dimensioner i funktion, design och teknik.

Dornbracht står för förstklassig kvalitet, avancerad produktion och banbrytande design. Med sina premiumprodukter, som har vunnit många internationella priser, agerar detta tyska familjeägda företag som drivkraften bakom utveckling och trender för en hel bransch. Över hela världen.

Övrigt
- Blyfri
- Svängbar pip 360°
- Håltagningsmått 35 mm
- Höjd till perlator 187 mm
- Egensäker mot återrinning
- Duschslang av metall 1600 mm
- Sprayface med antikalksystem
- Luftberikad stråle och duschstråle
- Flöde, max. 9,5 l/min vid 3 bars flödestryck

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att bibehålla produkten i bästa skick rekommenderas regelbunden rengöring. Använd ett milt rengöringsmedel eller tvålvatten och undvik medel med slipande verkan. Använd endast rengöringsmedel som är avsett för produktens specifika ytbehandling och följ alltid bruksanvisningen noggrant. Spraya aldrig direkt på produkten utan först på en mjuk, ren trasa och applicera sedan på produkten. Skölj sedan rikligt med vatten. Förebygg kalkavlagringar genom att torka av produkten regelbundet med en mjuk trasa.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeDornbracht
Art.Nr.33865895-00D
SerieSYNC
TypKöksblandare
FärgDark Platinum Matt, Krom, Matt Platina
Höjd451 mm
Piputsprång200 mm
GreppEttgreppsblandare
Svängbar PipJa
Anslutning VattenG 3/8
DiskmaskinsavstängningNej