Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Tvättställsblandare Axor Uno Select 220 med Lyftventil

Tvättställsblandare Axor Uno Select 220 med Lyftventil
Tvättställsblandare Axor Uno Select 220 med Lyftventil
Tvättställsblandare Axor Uno Select 220 med Lyftventil
Tvättställsblandare Axor Uno Select 220 med Lyftventil
Se priset!
6 605 kr

Delbetala från  139 kr/mån

Beställningsvara 
 - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
  -  
Fri frakt

Beskrivning

Tvättställsblandare Axor Uno Select 220 är en modern blandare med cylindriska former och en svängbar L-pip. Blandaren kan nästan kallas för en hybrid, en blandning av en ettgreppsblandare och en beröringsfri blandare. Select-knappen används endast för att sätta på/av vattenflödet och vredet används endast för att ställa in temperaturen. Blandaren är i princip fullutrustad med funktioner så som Select-knappen, antikalksystemet Quick Clean och vattenbesparande funktionerna AirPower och EcoSmart. Tvättställsblandaren Axor Uno Select 220 finns att köpa i olika färger.
Övrigt
- Ljudklass: I.
- Normalstråle.
- ComfortZone 220.
- Överhäng 160 mm.
- Start/stopp ventil.
- Svängningsområde 110°.
- Flödesmängd 5 l/minut.
- Temperaturbegränsning inställningsbar.
- Uppdelning av temperatur-/volymstyrning.

Axor Select
Mjuka droppar eller uppfriskande massage? Med ett klick växlar du stråltyp och du får en ännu skönare duschupplevelse. Det är den komfortabla användarfilosofin, som ligger bakom vår Select-knapp.

EcoSmart
Hållbar användning av vatten- och energi genom reducering av vattenflödet. Genom en vanlig tvättställsblandare flyter det i genomsnitt cirka 13 liter vatten per minut. För alla Axor-blandare sänker EcoSmart vattenförbrukningen med upp till 60 procent till cirka 5 l/min.

AirPower
AirPower vatten med tillsatt luftstråle. Axors enastående duschteknologi. Vattnet blandas med luft och släpps i fylliga droppar som ger känslan av en riktig regnskur. Det är lätt att alternera mellan ett behagligt lätt sommarregn och en kraftfull, koncentrerad massagestråle. Tack vare AirPower används vattnet optimalt.

Quick Clean
Beroende på vattnets hårdhet kan kalkrester bli problematiska och påverka duschfunktionerna. Med Quick Clean är det enkelt att gnugga bort kalkresterna från de flexibla silikonnopporna. Alla Axors duschar har Quick Clean kalkskydd.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra din Axor produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalcium kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeAxor
Art.Nr.45016000A
SerieAxor
TypTvättställsblandare
FärgBorstad Nickel, Krom
Höjd249 mm
BottenventilJa, Lyftventil
Piputsprång160 mm
GreppEttgreppsblandare
Svängbar PipJa
Anslutning VattenG 3/8
FunktionAirPower, QuickClean, EcoSmart, Select