Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
0
0 kr

Tvättställsblandare Mora MMIX

Tvättställsblandare Mora MMIX
Tvättställsblandare Mora MMIX
Tvättställsblandare Mora MMIX
Tvättställsblandare Mora MMIX
Se priset!
1 779 kr

Delbetala från 82 kr/mån

Lagervara 
 - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
  -  
Fri frakt

Beskrivning

Tvättställsblandare Mora MMIX kombinerar en formskön och ergonomisk design med en energieffektiv insida. Designen präglas av en smeksamt böljande geometri och förmedlar en tidlös och sammanhängande stil över hela serien. Vårt unika miljökoncept EcoSafe™ ligger till grund för utvecklingsarbetet och bidrar till låg energiförbrukning och långsiktig miljöhänsyn.
Övrigt
- ESS (energisparsystem)
- Mjukstängning med keramisk tätning
- Fast, eller fullt svängbar pip
- Flexibla anslutningsrör i metallomspunnen Soft PEX®
- Godkänd av reumatikerförbundet
- Lead Free (blyfri)
- Hålmått Ø32-37 mm

Soft Closing
Mjukstängning gör att kranen stängs med en anings fördröjning. Du slipper smällar och tryckstötar i rören, vilket även ökar livslängden på både kran och rörinstallation.

ESS funktion
Med spaken i läget rakt fram kommer alltid kallt vatten. De flesta av oss tycker att det är enklast att öppna och stänga i detta läge. Nästa gång du skall tappa vatten startar du från kallt och slösar därmed inte med varmvatten. Detta gör att man vid korta tappningar undviker att dra upp varmvatten i rören som sedan står och kallnar till ingen nytta. Inblandningen av varmvatten sker först när spaken vrids till vänster om centrumlinjen. Här måste man ”tänka” varmvatten och aktivt vrida spaken åt vänster för att få varmvatten. Det slentrianmässiga slöseriet med varmvatten existerar inte med Mora ESS.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeMora
Art.Nr.733092
SerieMMIX
TypTvättställsblandare
FärgKrom
Höjd244 mm
BottenventilNej
Piputsprång162 mm
GreppEttgreppsblandare
Svängbar PipJa
Anslutning VattenØ10 mm
FunktionESS
RSK-nr8457279
EAN-nr7391887226229