Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Duschhörn

   Pris
   3 495 kr
   3 495 kr
   6 549 kr
   15 291 kr
   Varumärke
   Leveranstid
   Glastyp
   Höjd (mm)
   1750
   1920
   1920
   2000
   Dina val

   Duschhörn

   Att ha duschen i ett hörn är ett smart sätt att frigöra yta och optimera duschen. För det lilla badrummet är en duschhörna den perfekta lösningen. En duschhörna sparar plats i badrummet utan att duschen känns trång och ger också ett smakfullt och modernt intryck. Tack vare Golvpoolens breda sortiment erbjuder vi många olika sorters duschlösningar. Bland annat möjligheten att ha en duschhörna med stilrena raka eller elegant rundade glasdörrar. Många av våra modeller har dörrar försedda med gångjärn som svänger dörrarna både utåt och inåt samtidigt som de lyfts. Praktiskt och platsbesparande. Alla våra duschhörn är av härdat säkerhetsglas. Väljer du en duschhörna i klarglas får du en känsla av rymd i rummet samtidigt som du inte skymmer kakelplattorna eller fondväggen bakom. Naturligtvis kan du även välja mellan frostat eller halvfrostat glas. Allt efter smak och tycke.

   Visar 2 av 27 produkter
   Sortering
   • Sortering
   • Lägsta pris
   • Högsta pris
   • Produktnamn A-Ö
   • Produktnamn Ö-A
   • Popularitet
   47%
   tom 31/3
   Kampanj
   arredo-logga.jpg
   fr.3 495 kr
   6 595 kr
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Finns i flera varianter.
   Visa produkt
   49%
   tom 31/3
   Kampanj
   arredo-logga.jpg
   fr.3 495 kr
   6 895 kr
   Levereras inom 2-5 vardagar
   Finns i flera varianter.
   Visa produkt