Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

010 492 72 0008.00-22.00

0
0 kr

Duschhörn Hafa Igloo Pro ST

Dörr: Klarglas/Vägg: Frostat, 700 (A) x 900 (B)

Duschhörn Hafa Igloo Pro ST
Duschhörn Hafa Igloo Pro ST
Duschhörn Hafa Igloo Pro ST
Duschhörn Hafa Igloo Pro ST
Se priset!
5 783 kr

Delbetala från  121 kr/mån

Förväntas åter i lager 2022-10-03 
 - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.

Beskrivning

Duschhörn Hafa Igloo Pro ST är ett snabbmonterat duschhörn med limbara profiler i aluminium. Duschen består av en svängbar rak duschdörr och en fast duschvägg. Duschstången som hjälper till att stärka upp duschväggen kan monteras på tre sätt: mot vägg, mot tak, eller i vinkel mot samma vägg som duschväggen monteras. Enkel att installera och justera för en person med Hafa's InstaQuick™. Den svängbara duschdörren är tillverkad av 6 mm härdat säkerhetsglas medan den raka, fasta duschväggen är tillverkad av 8 mm härdat säkerhetsglas. Duschhörnet är vändbart så du kan välja om duschdörren ska vara till höger eller vänster. Duschdörren kan monteras med 12 mm utanpåliggande rör (cc 35 mm) men den fasta duschväggen behöver då kompletteras med förlängningsprofil. Handtag och släplist ingår.
OBS! Storleken väljs enligt mått A och B, där B är den fasta väggen och A dörren, se skissbild ovan.

Rengöring
Skrapa av duschväggar och golv med en gummiskrapa varje gång du duschat så håller du rent och fräscht. Det är också viktigt att rummet har god ventilation. Använd t.ex. en badrumsfläkt för att förhindra att det bildas kondens och mögelsvamp. Gör rent ofta och använd vanliga rengörningsmedel. Undvik att använda stålull eller grön fibersvamp och var försiktig med saltsyra, svavelsyra och kaustiksoda. Lösningsmedel som aceton, förtunningsmedel eller trikoretylen är också skadligt vid rengörning.

En liten men viktig detalj
Ett riktigt bra badrum ska ge känslan av kvalitet och trygghet. Hafas produkter är tillverkade av material och ingående komponenter av högsta kvalitet, därför ger Hafa dig alltid 5 års garanti på alla sina badrumsprodukter. Läs mer

Dokument

Egenskaper

VarumärkeHafa
Art.Nr.1450542
Storlek700x900 mm
Höjd2000 mm
ProfilAluminium
SerieIgloo Pro
UtförandeDörr: Klarglas/Vägg: Frostat
FärgNickel
GlastypKlarglas/Frostat
PlaceringHörn
Mått700 (A) x 900 (B) mm
MaterialHärdat säkerhetsglas
FormRak
TypDuschhörn
RSK-nr7378990
EAN-nr7330027106274