Utomhusdusch

Pris
1 750
1 750
6 205
6 205
Typ
Varumärke
Leveranstid

Utomhusdusch

Vore det inte underbart att kunna kyla ner sig med en svalkande dusch i trädgården en varm sommardag? Om du inte redan har provat är det otroligt skönt att kunna ta en dusch medan du står på gräsmattan framför din sommarstuga, hus eller koloni. Hos Golvpoolen hittar du ett stort utbud av ute duschar från bland annat Demerx.

Läs mer...
Visar 9 av 9 produkter
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Visa produkt
Levereras inom 2-3 vardagar
Visa produkt
Levereras inom 2-3 vardagar
Visa produkt
Levereras inom 2-3 vardagar
Visa produkt
22%
logo.png
review score
2 752 kr
3 512 kr
Tillfälligt slut: 2020-01-02
Visa produkt
27%
logo.png
6 205 kr
8 474 kr
Tillfälligt slut: 2020-01-20
Visa produkt

Att välja en utedusch

Det du kan tänka på när du väljer en utomhusdusch är att se hur stor behållare duschen har. Ju större vattenbehållare duschen har desto mer vatten kan värmas upp utav solen och desto fler personer kan nyttja duschen. Tänk på att ha ett trädäck som underlag, färdiga trädäck finns att köpa hos oss och är väldigt enkla att sätta på plats. Det som kvarstår är att välja en modell som faller dig i smaken och som passar i din trädgård. Här nedan hittar du olika utomhusduschar i olika prisklasser. Beroende på hur många ni är som nyttjar utomhusduschen ska du välja en dusch med tillräckligt stor vattenbehållare. Här nedan hittar du utomhusduschar med allt från 20L – 40 L. När du duschar blandas det varma vattnet i vattenbehållaren med vatten som flödar från trädgårdsslangen vilket gör att du får en behaglig temperatur på vattnet samt att det räcker längre. Hitta din dusch som du tycker är snygg samt en som passar i just din trädgård. Hos Golvpoolen hittar du utomhusduschar i alla prisklasser. Nu kan du lyxa till det i trädgården utan att det kostar en förmögenhet. Om du har frågor gällande installation, val av utomhusdusch eller frågor om trädäcket till duschen är det bara att fråga vår kunniga personal, vi hjälper dig mer än gärna. Du når oss på telefon, chatt och mail.

Enkel och smidig installation

För att en utomhusdusch ska fungera så bra som möjligt är det viktigt med en stabil grund. Det du kan göra är att bygga ett däck av till exempel trall eller liknande material. Om du inte har ett däck finns risken att där bildas en vattenpöl av allt vatten som inte hinner tränga ner i marken när du duschar. Ett däck hjälper nämligen att leda och fördela vattnet på en större yta mark som i sin tur kan absorbera vattnet. Duschen i sig kopplas ihop med en befintlig trädgårdsslang som tillför vatten till duschen. Med tanke på att det inte brukar finnas varmvatten tillgängligt i trädgården är solen värmekällan som värmer upp vattnet till duschen. Dels värms vattnet i trädgårdsslangen upp utav solen men även vattenbehållaren i utomhusduschen. På så sätt får du en behaglig temperatur på vattnet som du kan duscha när du solar eller jobbat med trädgårdsarbete.

Vardagslyx ute under sommarhimlen

En utomhusdusch är inte bara en dusch utan kan verkligen vara en sak som lyxar till det i trädgården. Tänk dig att kunna svalka dig när du solar eller har arbetat i trädgården!? Utomhusduschen ger dig gratis varmvatten med hjälp av solens varma sommarstrålar som värmer upp vattenbehållaren.