Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010 492 72 00

Kundservice

Vard. 09-19 Lörd. 10-15

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010 492 72 00
Mina Sidor
|

Handdukstork i mässing

Filtrera

2712kr
31339kr

bathlife

(2)

inr

(1)

lh

(2)

nordhem

(5)

tapwell

(5)

Blank

(13)

Matt

(1)

Endast snabbleverans

(14)

Sortera

15 Produkter

Du har sett alla 15 produkter

Mässing som inredningsmaterial är både trendigt, klassiskt och tidlöst och ett säkert val för dig som vill inreda stilfullt och personligt. Den varma kulören passar utmärkt att använda i mer kliniska miljöer som t ex kök och badrum, för att ge en mer ombonad och mysig känsla. Vill du piffa till ditt badrum lite extra? Satsa på en snygg och praktisk handdukstork i mässing!

Hur monterar man en handdukstork i mässing?

Hos oss hittar du olika modeller av handdukstorkar i mässing, samtliga tillverkade av kända leverantörer med kvalitet och funktion i fokus. En handdukstork monteras enkelt på väggen, men eftersom fast elinstallation krävs måste du ta hjälp av en behörig elektriker. När handdukstorken väl sitter på plats är det svårt att flytta på den eftersom det skulle efterlämna missprydande hål i väggen, så tänk på att montera den inom bra räckhåll från duschen och på lagom höjd.

Vad kostar en handdukstork i mässing?

Priset på din handdukstork kan naturligtvis variera något utifrån vilken modell du vill ha och vilket märke det är på produkten. I vårt sortiment erbjuder vi snygga varianter i olika prisklasser, så att du ska kunna hitta just din favorit. Köp en effektiv och billig handdukstork i mässing online här på Golvpoolen.se - enkelt, smidigt och bekvämt.